Termen cautat

Sote cu scoici scallop, spanac si rosii


Autor: george
Numar portii:4

Instructiuni

 

1. Intr-o tigaie mare, incalziti uleiul la foc mic. Adaugati usturoi si lasati pe foc 1 minut. Adaugati prin amestecare scoicile, acoperiti si lasati pe foc timp de 1 minut.

 

 

2. Adaugati prin amestec busuioc, rosii, spanac, sare si piper dupa gust. Acoperiti si lasati sa se gateasca timp de 5 minute, amestecand ocazional,

 

Ingrediente

 

1 lingura ulei de masline

 

 

1 catel de usturoi, pisat

 

 

500g scoici scallop

 

 

1 lingura busuioc proaspat, maruntit (sau 1 lingurita busuioc uscat)

 

 

3 rosii mari, semintele scoase si taiate nu prea marunt

 

 

300g spanac proaspat, cozile taiate, spalat bine