Termen cautat

Supa de taitei cu broccoli si carne de vita


Autor: george
Numar portii:4

Instructiuni

 

1. Intr-un vas de dimensiune medie amestecati usturoi, ceapa verde, sos de soia si ulei de susan.

 

 

2. Taiati carnea de vita in felii subtiri, turnati amestecul cu sos de soia si amestecati pana la omogenizare. Lasati la frigider 30-60 de minute pentru a se marina.

 

 

3. Pregatiti taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj.

 

 

4. Asezati carnea de vita intr-un vas larg si lasati-o sa dea intr-un clocot. Adaugati sosul in care s-a marinat, porumb, praz si broccoli. Acoeriti vasul cu un capac si fierbeti la sos mic timp de 10 minute. Adaugati taitei si praf de chili si lasati pe foc pentru inca 3 minute.

 

Ingrediente

 

1 catel usturoi, taiat marunt

 

 

2 cepe verzi, taiate marunt

 

 

2 linguri sos de soia cu putin soia

 

 

1 lingura ulei susan

 

 

250 grame carne de vita macra

 

 

250 grame taitei cu ou

 

 

3-3/4 cesti supa de vita cu putin sodiu

 

 

5 bucati porumb nou, taiate marunt

 

 

1 praz (doar partea alba), taiat marunt sau 1 ceasca ceapa taiata marunt

 

 

2 cesti broccoli

 

 

1/2 lingurita praf de chili