Termen cautat

Tiramisu


Autor: george
Numar portii:12

Instructiuni

 

1. Intr-un bol mediu, amestecati cafea si 2 linguri de lichior.

 

 

2. Intr-un alt bol mediu, amestecati branza mascarpone, crema de branza, 2 linguri lichior, zahar brun si zahar alb. Bateti pana este omogen.

 

 

3. Cufundati piscoturile in mixtura de cafea, apoi asezati jumatate din piscoturi intr-un strat pe o tava. Adaugati jumatate din mixtura de branza peste piscoturi. Puneti cealalta jumatate de piscoturi in tava si adaugati mixtura de branza.

 

 

4. Presarati cacao.

 

 

5. Infingeti cateva scobitori in desert si acoperiti cu o folie de plastic (scobitorile impiedica folia sa se lipeasca de desert).

 

 

6 Lasati la frigider timp de cel putin 2 ore.

 

Ingrediente

 

1.5 cesti ceafa (taria cafelei dupa gust)

 

 

4 linguri lichior Kahlua de cafea

 

 

100g branza mascarpone

 

 

250g crema de branza fara grasimi

 

 

1/3 ceasca zahar brun

 

 

1/4 ceasca zahar alb

 

 

24 piscoturi

 

 

1 lingura praf cacao