Termen cautat

Tostada greceasca


Autor: george
Numar portii:4

Instructiuni

 

1. Intr-un bol mic, amestecati ulei de masline, suc de lamaie, paprika, sare si piper.

 

 

2. Puneti puiul in tava si ungeti-l pe fiecare parte cu mixtura de ulei de masline. Puneti la cuptor, optiunea broil, la aproximativ 10cm de sursa de caldura si lasati timp de 10 minute sau pana cand carnea este moale si nu mai este roz. Lasati puiul sa se raceasca si apoi taiati bucati mai mari.

 

 

3. Preparati hummus prin amestecarea ingredientelor in blender. Amestecati in blender pana este omogen.

 

 

4. Ungeti hummus peste pita prajita si apoi puneti deasupra pui, rosii, castraveti, ceapa rosie si branza feta.

 

Ingrediente

 

Ingrediente

 

 

1 lingura ulei de masline

 

 

1 lingurita suc de lamaie proaspat

 

 

1/4 lingurita paprika

 

 

Sare

 

 

Piper proaspat macinat

 

 

4 piepturi de pui de marime medie, fara piele, dezosate

 

 

2 pite din cereale integrale cu diametrul de 10cm, despicate si prajite

 

 

3/4 ceasca rosii, taiate bucati mai mari

 

 

1/2 ceasca castraveti, taiati bucati

 

 

1/2 ceapa rosie medie, taiata bucati

 

 

1/3 ceasca branza feta, bucatele

 

 

Ingrediente hummus

 

 

1 conserva fasole garbanzo, clatite si apa scursa

 

 

1/2 ceasca cilantro proaspat, maruntit

 

 

3 linguri suc de lamaie proaspat

 

 

3 linguri apa

 

 

2 catei usturoi, curatati si maruntiti

 

 

1/8 lingurita sare