Termen cautat

Vita cu ghimbir si usturoi


Autor: george
Numar portii:4

Instructiuni

 

1. Infasurati antricotul in folie de plastic si lasati in frigider timp de aproximativ jumatate de ora. Inghetand partial, antricotul este mai usor de feliat. Taiati grasimea in exces, feliati subtire si taiati in bucati de marimea unei imbucaturi.

 

 

2. Intr-un bol mic, bateti sos de soia, amidon de porumb, zahar, ghimbir si usturoi. Lasati bolul deoparte.

 

 

3. Dati o tigaie mare cu spray de gatit cu putine grasimi si apoi dati temperatura la mediu spre mare. Adaugati broccoli, ciuperci si ceapa verde si prajiti prin agitare timp de aproximativ 4 minute. Scoateti legumele din tigaie si lasati deoparte.

 

 

4. Adaugati vita in tigaie si prajiti prin agitare timp de 3 minute sau pana cand capata o tenta maronie pe ambele parti. Adaugati prin amestecare mixtura de sos de soia si gatiti pana cand se ingroasa si clocoteste. Adaugati legumele in tigaie si amestecati pana cand se incalzesc bine. Serviti.

 

 

Sugestie: serviti cu orez sau taitei asiatici.

 

Ingrediente

 

250g antricot

 

 

1/2 ceasca supa vita cu putin sodiu

 

 

3 linguri sos soia cu putin sodiu

 

 

2 1/2 lingurite amidon porumb

 

 

1 lingurita zahar

 

 

1 lingurita ghimbir proaspat, dat prin razatoare

 

 

1 catel usturoi

 

 

Spray de gatit cu putine grasimi

 

 

3 cesti broccoli proaspat

 

 

1 ceasca ciuperci feliate

 

 

4 cepe verzi, feli de 2.5cm

 

 

1 lingura ulei vegetal