Termen cautat

Suplimente cu zeaxantina pentru sanatatea ochilor


Autor: george

Orice persoana este expusa in prezent actiunii razelor ultraviolete tot mai puternice, fumului de tigara sau particulelor deranjante de praf, toti acesti factori avand capacitatea sa deterioreze sanatatea ochilor nostri. Mai mult decat atat, conform studiilor statistice, un numar mare de persoane petrece la momentul actual cel putin o ora in fiecare zi, in fata calculatorului. Pentru a preveni cu succes procesul de degenerare maculara, precum si aparitia altor conditii medicale de la nivelul ochilor specialistii recomanda urmarea unui tratament pe baza de zeaxantina, in combinatie cu luteina.

Compusii regasiti in componenta suplimentelor cu zeaxantina sunt prezenti in mod natural si in structura ochilor. In aceste conditii, acest supliment s-a dovedit util pentru hranirea si pastrarea sanatoasa a ochilor. Mai mult decat atat, zeaxantina si luteina sunt prezente in mod natural la nivelul celulelor ce alcatuiesc globii oculari, acestea avand capacitatea de a preveni cataracta si degenerarea maculara.

Nivelul de luteina si zeaxantina mai mic decat in mod normal sunt deasemenea asociate bolilor de inima. Astfel, aceste substante, impreuna cu betacarotenul ajuta la eliminarea radicalilor liberi si in acelasi timp previn blocarea arterelor, conditie medicala asociata unui nivel mare de colesterol in sange.

Inainte de a incepe un tratament pe baza de suplimente ca zeaxantina si licopen este extrem de important sa va adresati medicului specialist. Acesta va poate prescrie doza zilnica potrivita organismului dumneavoastra. Astfel, in momentul in care luati o doza mai mare decat cea necesara nevoilor dumneavoastra exista riscul de aparitie a depigmentarii pielii. Deasemenea, eficacitatea acestui supliment este scazuta de administrarea unui tratament cu anticonceptionale orale.

Imagine: 
Suplimente cu zeaxantina pentru sanatatea ochilor