Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 02/27/2021
Data inceput
E.g., 02/27/2021
Data sfarsit

20 de ani de transplant european in Romania


Autor: elena


Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj- Napoca organizeaza evenimentul aniversar "20 de ani de transplant european in Romania - Puterea de a da viata" in perioada 5-6 Octombrie 2012, in Cluj-Napoca.


Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca are cea mai mare experienta din tara in domeniul transplantului, in cadrul programului fiind efectuate 1500 de transplante renale si pancreatice. Mai mult, in cei 20 de ani s-au inregistrat o serie de premiere nationale si internationale: primul transplant dublu, de pancreas si rinichi simultan; primul si singurul institut medical in care se desfasoara un program special de transplant renal DOMINO.


Organizat sub auspiciile Ministerului Sanatatii, al Universitatii de Medicina si Familie "Iuliu Hatieganu", Academiei de Stiinte Medicale din Romania, Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, Romtransplant si al Asociatiei Bolnavilor Transplantati din Romania, evenimentul celebreaza succesele obtinute in cadrul programului de transplant renal initiat de Prof. Dr. Mihai Lucan in 1992.


In cadrul evenimentului vor fi decernate premii, decoratii si distinctii nationale si internationale.
Specializare eveniment
Adresa eveniment
Cluj - Napoca, Cluj, Romania
Data eveniment
05.10.2012 - 06.10.2012
Banner eveniment
Contacteaza