Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 02/25/2021
Data inceput
E.g., 02/25/2021
Data sfarsit

„Alăptarea pe înţelesul tuturor cu Dr. Jack NEWMAN”


Autor: elena

Conferintele TOTUL DESPRE MAME:

Conferintele "Alaptarea pe intelesul tuturor cu Dr. Jack NEWMAN"
Bucuresti, 8si10 Mai 2014.

Cercetator in domeniul lactatiei si medic pediatru de renume mondial, Dr. Jack NEWMAN va sustine in Romania trei zile de conferinte: "Alaptarea pe intelesul tuturor", in zilele de 8, 9 si 10 mai 2014, la RIN Grand Hotel.

Statisticile arata ca Romania se afla pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste alaptarea exclusiva pana la 6 luni: doar 12,6% dintre romance alapteaza, in timp ce media europeana este de 40% , in conditiile in care 98% din femei sunt capabile sa alapteze.

Mai mult, tara noastra se situeaza pe primul loc in Europa la mortalitatea infantila, iar alaptarea are un rol covarsitor in reducerea acesteia.

Conferintele "Alaptarea pe intelesul tuturor cu dr. Jack NEWMAN", organizate de TOTUL DESPRE MAME si Asociatia ProMAMA, se adreseaza parintilor care sunt constienti de faptul ca laptele matern este cea mai buna hrana oferita bebelusului pentru un start bun in viata si care se afla in cautarea celor mai bune sfaturi.

De asemenea, evenimentul este deschis specialistilor care isi doresc sa fie la curent cu noile perspective despre alaptare medici de familie, neonatologi, pediatri, moase, asistente medicale, consultanti certificati in alaptare (IBCLC), educatori prenatali.

Tuturor specialistilor participanti la eveniment li se vor acorda diplome de participare si un numar de credite de lactatie (acordate de catre IBLCE - International Board of Lactation Consultant Examiners).

"Informatiile bune despre alaptare sunt adesea greu de gasit. Mamele primesc tot soiul de indicatii, uneori contradictorii, de la doctori, asistentele din spital, mamele si prietenele lor sau din cartile pe care le citesc. Este foarte dificil sa faci diferenta intre mit si realitate,situasie care creaza obstacole reale pentru femeile care doresc sa alapteze.

Conferintele doctorului Jack NEWMAN fac limpede aceasta diferenta", a declarat Sorana Muresan, presedintele Asociatiei ProMAMA.

Multimedia Est Publishing va tipari, cu sprijinul Asociatiei ProMAMA, Ghidul pentru alaptare de dr. Jack NEWAMAN, considerata a fi cea mai apreciata si utila resursa despre alaptare din lume. "Ghidul lui NEWMAN este de fapt o chemare spre normalitate.

Este ghidul absolut al alaptarii, cu cele mai complete, mai documentate si la zi informatii cu putinta. Include date www.totuldespremame.ro www.promama.ro din studii foarte recente si este adaptat la stilul de viata al secolului nostru.

Speram ca Ghidul pentru alaptare al lui Jack NEWMAN sa contribuie la cresterea procentului de copii alaptati in tara noastra.

In fond, alaptarea este o investitie de durata in sanatatea unei societati", a completat Despina Badescu, redactor sef al platformei www.totuldespremame.ro.

Metodele lui dr. Jack NEWMAN sunt foarte practice, cu rezultate imediate, el ajutand mii de mame sa alapteze cu succes.

Dr. NEWMAN a publicat o serie de articole si carti si a produs filme despre alaptare, resurse importante atat pentru mame, cat si pentru specialisti.

In 1984, Dr. NEWMAN a deschis prima clinica de alaptare in Canada, dedicandu' si din ce in ce mai mult timp pentru a ajuta mamele sa isi alapteze copiii.

A fost consultant UNICEF pentru cursul despre alaptare adresat personalului medical si evaluarea maternitatilor cu acreditarea "Prieten al copilului".
Inscrierile pentru Conferittele "Alaptarea pe intelesul tuturor cu Dr. Jack NEWMAN" se pot face pe www.totuldespremame.ro/evenimente.

Programul Conferintelor "Alaptarea pe intelesul tuturor cu dr. Jack NEWMAN":

ZIUA 1: 8 Mai 2014

- Ce NU ati aflat pana acum despre alaptare

- Despre mitul Nu am suficient lapte

- Alaptarea prematurului si a copilului bolnav

- Efectele practicilor medicale asupra nasterii:

- Primele ore dupa nastere

ZIUA 2: 9 Mai 2014

- Norme pentru copilul alaptat

- Mituri in alaptare

- Alaptarea copilului intre 1 si 3 ani

- Diversificarea alimentatiei bebelusului - introducerea solidelor

- Cand NU este contraindicata alaptarea

ZIUA 3: 10 Mai 2014

- Cand copilul NU ia suficient in greutate
- Colicile la copilul alaptat
www.totuldespremame.ro www.promama.ro

Despre Asociatia ProMAMA:

Asociatia ProMAMA este singura institutie din Romania si a treia din Europa acreditata la nivel international LEAARC (Academia Americana de Pediatrie, Asociatia Internationala a Consultantilor in Lactatie - ILCA, Bordul International al Examinatorilor Consultantilor in Lactatie - IBLCE) pentru a sustine cursul de 90 de ore, "Educatie in Lactatie (Education in Lactation)", in vederea pregatirii specialistilor.

ProMAMA este, de asemenea, prima organizatie din Romania care ofera servicii complete de pregatire si suport in alaptare: cursuri, consultanta in alaptare, grup de suport gratuit pentru gravidele si mamicile care isi doresc sa alapteze.

Despre www.totuldespremame.ro. :

TOTUL DESPRE MAME ofera o platforma online integrata, alcatuita din site, emisiune TV si comunitate Facebook, prin care femeile vor gasi raspunsuri la intrebari despre viata de familie, rolul de mama si sotie, cresterea copiiilor sau dezvoltare personala.

Platforma online se adreseaza femeilor active, cu viata sociala si cariera, dar care in acelasi timp considera maternitatea o implinire, nu o corvoada, intelegand importanta cunoasterii etapelor cresterii copilului.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Simona Ghenea

Communication and Special Events Coordinator
www.totuldespremame.ro;
simona.ghenea@mme.ro ; 0733.904.678

Sorana Muresan

Presedinte Asociatia ProMAMA
www.promama.ro;
contact@promama.ro; 0726.71.51.52
*Studiu desfasurat in 2011 de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului, in parteneriat cu
Ministerul Sanatatii si UNICEF, in Romania


Adresa eveniment
RIN Grand Hotel Bucuresti
Data eveniment
08.05.2014 - 10.05.2014
Banner eveniment
Contacteaza