Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/28/2020
Data inceput
E.g., 06/28/2020
Data sfarsit

Antreprenoriat in servicii medicale de nisa - Surse de finantare si modele de afaceri


Autor: elena

BBEvents organizeaza primul eveniment dedicat medicilor-antreprenori

BBEvents organizeaza primul eveniment dedicat exclusiv medicilor antreprenori: "Antreprenoriat in servicii medicale de nisa - Surse de finantare si modele de afaceri" miercuri, 18 iunie, la Hotel Residence Arc de Triomphe.

Medicul-antreprenor a aparut in sistemul medical din Romania la inceputul anilor 90, fiind privit cu indoiala, scepticism si opozitie maxima, atat din partea potentialilor pacienti, cat poate mai ales din partea autoritatilor, reticente la vremea aceea la tot ce insemna privat.

Astazi, dupa aproape 25 de ani, componenta privata a sistemului de sanatate din Romania este foarte prezenta si din ce in ce mai puternica. Este alternativa la serviciile medicale finantate de la bugetul statului, pepiniera de specialisti si sursa de formare a noilor generatii de medici.

Conferinta "Antreprenoriat in servicii medicale de nisa" are o componenta inspirationala - modele de afaceri in domeniul medical, dar si un scop concret - solutii de finantare si informatii practice. In incheiere vom discuta despre importanta imaginii si comunicarii business-urilor medicale private.

In panelul de deschidere vor lua cuvantul Dorin Sandesc - Secretar de Stat in Ministerul Sanatatii si Peter Barta - CEO Fundatia Post-Privatizare.

In continuare participantii vor afla detalii interesante despre modul in care au infiintat si dezvoltat afacerea de la Dr. Stoian - fondator GynecoLand si Dr. Elena Teodorescu - fondatoare Donna Medical Center.

Urmeaza o sectiune aplicata, de studii de caz si solutii concrete, dedicate domeniului medical sustinuta de Andrei Baican - Director Divizia pentru Medici a Bancii Transilvania, Anca Bidian - CEO Kiwi Finance, Dr. Adriana Nae - Senior Relationship Manager UniCredit Leasing IFN si Gabriela Soare - expert accesare fonduri structurale.

Evenimentul va fi incheiat de expunerile unor reprezentante cunoscute ale zonei de comunicare, imagine si training: Oana Cociasu - Managing Partner Medic One si Georgiana Dragomir - Managing Partner Innerlook si Director General al Fundatiei Cleantech Romania.

Conferinta marcheaza debutul unei serii de evenimente dedicate medicilor-antreprenori, urmatoarele conferinte se vor desfasura atat in Bucuresti, cat si in tara, in toamna anului 2014.

Despre Conferintele Medicale BBEvents

Conferintele medicale BBEvents sunt dedicate antreprenoriatului in serviciile medicale, generaliste si de nisa, care se confrunta cu probleme specifice, mai mari si mai complexe uneori comparativ cu cele din sectorul medical public.

Pe langa problemele iscate din insasi gradul de sanatate, nivel de trai, educatie si perceptiei al populatiei vizavi de actul medical, medicii-antreprenori se confrunta si cu un sistem national legislativ, educational si antreprenorial mai degraba ostil decat favorabil si stimulativ.

Prin seria de conferinte dedicate antreprenoriatului in serviciile medicale ne propunem sa aducem in fata medicilor-antreprenori si a altor persoane din sistem sau din afara acestuia - intreprinzatori, investitori - alternative si solutii care tin strict de business, de la know-how si management, pana la solutii de sustinere pe termen lung a afacerii in sine, atat financiare, cat si fiscale, legislative, de comunicare si imagine, management de personal si vanzare.
http://www.conferintelemedicale1.bb-events.ro/

Despre BigBusinessEvents

BigBusinessEvents este compania care genereaza, prin conceptele diferite, inedite si unice, cadrul sofisticat si elegant pentru noi afaceri si networking de business.

Parte dintr-un grup media, de comunicare si evenimente, din care fac parte publicatia online de educatie financiara si antreprenoriala BaniSiInvestitii.ro (in constructie) si compania care ofera servicii integrate de publicitate si imagine Cogep, BigBusinessEvents deruleaza un program complex de evenimente marca proprie, dar si pentru clienti.

Formatele, durata si continutul proiectelor derulate de BigBusinessEvents sunt subordonate exclusiv intereselor si nevoilor concrete de business si networking ale participantilor.
www.bb-events.ro


Contact:
Raluca Mihaila
ProjectManager BBEvents
raluca.mihaila@bb-events.ro
0740.040.407Tip eveniment
Adresa eveniment
Hotel Residence Arc de Triomphe , Bucuresti
Telefon eveniment
0740.040.407
Data eveniment
18.06.2014 - 18.06.2014
Banner eveniment
Email eveniment
raluca.mihaila@bb-events.ro
Contacteaza