Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 07/14/2020
Data inceput
E.g., 07/14/2020
Data sfarsit

Ateliere de vara pentru medicii de familie


Autor: elena


Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti- Ilfov organizeaza pe 28 iunie 2013, 19 iulie respectiv 26 iulie, la Bucuresti, o serie de Ateliere de vara - "Tehnici de recoltare a probelor biologice in practica medicului de familie. Acuratetea rezultatelor analizelor si factorii perturbatori".


Un mare numar de probe de laborator nu pot fi utilizate sau rezultatele nu au acuratetea necesara deoarece proble de laborator nu sunt recoltate corect sau pacientii nu sunt suficienti instruiti in acest sens. De aceea am conceput un atelier practic pentru clarificarea acestor aspecte.


Asociatia Medicilor de Familie - Bucuresti si Grupul Medical Romgermed au deosebita placere de a va invita la Atelierul "Tehnici de recoltare a probelor biologice in practica medicului de familie. Acuratetea rezultatelor analizelor si factorii perturbatori." ce va avea loc la sediul din Str. Ionel Perlea, nr. 10, Sector 1, Bucuresti.


Atelierele sunt programate la urmatoarele date:
  • vineri 28 iunie 2013, incepand cu ora 09.00,

  • vineri 19 iulie 2013, incepand cu ora 09.00,

  • vineri 26 iulie 2013, incepand cu ora 09.00.
Precizam ca atelierele au acelasi continut si se repeta pentru ca un numar mare de medici de familie sa poata accesa aceasta tema.


Atelierele sunt creditate cu 5 credite de catre CMR. Participarea la acest Atelier este gratuita, iar inscrierile pot fi facute pe adresa de e-mail office@amf-b.ro .


Acceptam un numar maxim de 20 de participanti.


Formatorul este Dr. Mihaela Udrescu , medic de familie, instructor formator.


Alaturi de domnia sa si de reprezentanti ai Laboratoarelor Romgermed, vor fi dezbatute tehnici de imbunatatire a cunostintelor medicilor de famile in recomandarea recoltarii corecte a probelor de laborator; cum pot fi dezvoltate abilitatile in corelarea informatiilor clinice-paraclinice pentru o decizie terapeutica adecvata si cum poate fi imbunatatita comunicarea medic de laborator-medic de familie in beneficiul pacientului.Specializare eveniment
Adresa eveniment
Str. Ionel Perlea, nr. 10, Bucuresti, Bucuresti, Romania
Data eveniment
28.06.2013 - 26.07.2013
Banner eveniment
Email eveniment
office@amf-b.ro
Contacteaza