Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 09/28/2020
Data inceput
E.g., 09/28/2020
Data sfarsit

Atelierul de Lucru "Tehnici de Comunicare intre asistentul medical si pacientul strain, vorbitor de limba engleza"


Autor: elena


Vezi si evenimentul similar organizat pentru medici.


Asociatia pentru Calificare, Recalificare si Formare Profesionala Continua, organizeaza in perioada 5-7 aprilie, la Bucuresti, Atelierul de lucru dedicat asistentilor medicali, numit "Tehnici de Comunicare intre asistentul medical si pacientul strain, vorbitor de limba engleza".


Atelierul este creditat de OAMGMAMR cu 15 credite EMC si se desfasoara dupa urmatorul program:


5 aprilie - orele 16-20,
6 aprilie - orele 09-16,
7 aprilie - orele 09- 14 .


Tariful cursului este de 100 lei.


Taxa se poate achita:


- On-line, direct din PaginaMedicala.ro
- In numerar, la sediul ACRFPC, din strada Sapte Drumuri, nr. 8, sector 3, Bucuresti (puncte de reper: Piata Muncii, strada Baba Novac, Parcul I.O.R.)
- Prin virament bancar, in contul RO50RNCB0073115751340001, sucursala BCR sector 2


Atelierul de lucru se desfasoare la sediul ACRFPC din Str. Sapte Drumuri, nr. 8, sector 3


Descriere


In contextul in care serviciile medicale din Romania urmeaza acelasi trend al globalizarii pe care il urmeaza societatea in ansamblul ei, pacientii straini (cu precadere cei vorbitori de limba engleza) apeleaza si beneficiaza la/de serviciile oferite in cadrul sistemului romanesc de sanatate, de la care asteapta aceeasi abordare ca un cetatean roman.


In acest context, realizarea unei anamneze corecte, urmarind indeaproape toate etapele sale tehnice si examenul obiectiv general, este definitorie pentru evitarea oricaror suspiciuni ulterioare de malpraxis, anamneza constituind, de altfel, prima etapa in evidentierea si interpretarea diferitelor forme de manifestare a bolilor, avand drept scop stabilirea diagnosticului.


Avand in vedere ponderea conversatiei in etapa de anamneza, nu de putine ori, asistentii medicali romani au intampinat dificultati in comunicarea cu pacientii straini, vorbitori de limba engleza, din lipsa unor cunostinte solide despre anamneza in limba engleza, precum cunoasterea termenilor de specialitate, exprimarea clara si la obiect a intrebarilor ce constituie etapa tehnica, intelegerea relatarilor pacientilor straini, oferirea de indicatii in cadrul examenului obiectiv general.


Obiective


Acest atelier de lucru isi propune sa imbogateasca si sa consolideze etapa anamnezei la pacientii straini, aducand o lumina noua asupra acesteia, prin accentul pus pe cunoasterea exacta a terminologiei de specialitate in ambele limbi (romana si engleza), cunoastere fara de care eroarea medicala poate indubitabil surveni. Exercitiile aplicate, jocurile de rol vor contribui la indeplinirea obiectivelor generale si specifice pe care si le popune acest atelier de lucru.Adresa eveniment
Sediul ACRFPC, Bucuresti, Bucuresti, Romania
Telefon eveniment
0724 509 559; 0723 166 425; pentru plati on-line 0212095397
Data eveniment
05.04.2013 - 07.04.2013
Banner eveniment
Email eveniment
maftei.elena@gmail.com
Contacteaza