Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 02/27/2021
Data inceput
E.g., 02/27/2021
Data sfarsit

Balul Caritabil – Împreună pentru Inima Transilvaniei


Autor: elena

Balul Caritabil - Impreuna pentru Inima Transilvaniei
Institutul Inimii Cluj-Napoca


In data de 21 Martie 2014, incepand cu ora 19.00 la Grand Hotel Italia va avea loc Balul Caritabil "Impreuna pentru InimaTransilvaniei", organizat de Institutul Inimii " Nicolae Stancioiu" din Cluj-Napoca.

Institutul Inimii s-a dezvoltat continuu de la infintarea sa din anii 90, la ora actuala avand capacitatea de a diagnostica si trata cardiologic neinvaziv precum si chirurgical toata gama patologiei cardiovasculare.

De asemene este baza de invatamant a Univeristatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu", prin Catedrele de Cardiologie si Chirurgie Cardiovasculara si Toracica.

Medicii de la Institutul Inimii, impreuna cu echipa de conducere si domnul Dr. Adrian Molnar, directorul medical al institutiei, au decis sa organizeze un bal caritabil, iar cu banii adunati sa cumpere cateva aparate necesare pentru tratarea corespunzatoare a bolnavilor.

In cadrul acestui Bal Caritabil, participantii vor putea participa la un recital de exceptie sustinut de Bogdan Ota,unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicala contemporana si unul dintre artistii romani cu cea mai spectaculoasa ascensiune din ultimii ani,licitatii publice de obiecte de valoare, spectacol de dans si chiar o tombola cu premii.

La acest eveniment sunt asteptati sa participe toti cei care au posibilitatea si dorinta de a reda speranta unei vieti mai bune si sa contribuie la dotarea Institutului cu aparatura necesara.

Va invitam sa luati parte la conferinta de presa ce va avea loc in data de 20 Martie, incepand cu ora 12, in sala Bernini, Grand Hotel Italia,stradaTrifoiului - Vasile Conta la care vor fi prezenti reprezentanti ai institutiei si invitatul special, Bogdan Ota.

Persoana de contact:
Florina Sircuta - tel. 0724 025 854
Email: florina.sircuta@medevents.ro


Adresa eveniment
sala Bernini, Grand Hotel Italia,strada Trifoiului - Vasile Conta Cluj Napoca
Telefon eveniment
tel. 0724 025 854
Data eveniment
21.03.2014 - 21.03.2014
Banner eveniment
Email eveniment
florina.sircuta@medevents.ro
Contacteaza