Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/18/2021
Data inceput
E.g., 06/18/2021
Data sfarsit

Conferinta anuala a Doctoranzilor si Post-Doctoranzilor


Autor: elena


Universitatea de Medicina si Farmacie din Tirgu-Mures organizeaza in perioada 4-6 iulie, la Targu-Mures, a VI-a Conferinta a doctoranzilor si a III-a Conferinta a post-doctoranzilor in medicina si farmacie.


Aceasta manifestare stiintifica se doreste a fi un prilej oferit doctoranzilor si post-doctoranzilor in Medicina si Farmacie de a-si face cunoscute realizarile din perioada studiilor de doctorat, in domeniile lor de activitate de cercetare.


In acelasi timp le ofera posibilitatile de a se intalni, de a se cunoaste unii pe altii, dar nu in ultimul rand de a cunoaste preocuparile din activitatile de cercetare si studiile pe care le-au abordat.


Sectiuni ale Conferintei


A - Medicina preclinica


B - Medicina clinica


C - Medicina dentara


D - Farmacie


Doar lucrarile prezentate in cadrul manifestarii vor fi publicate in extenso in revista Acta Medica Marisiensis (cotata B+ CNCSIS) a U.M.F. Tirgu Mures asigurandu-se diseminarea informatiilor si rezultatelor stiintifice obtnute.


Limbile oficiale sunt limba Romana si limba Engleza, dar prezentarile/slide-urile respectiv rezumatele si lucrarile in extenso trebuiesc concepute si scrise integral doar in limba Engleza.


Lucrarile care corespund cerintelor, atat formal cat si stiintific, dupa revizuirea lor de catre referentii revistei Acta Medica Marisiensis, vor fi publicate in extenso in limba engleza.


Data limita pentru inscriere si trimiterea lucrarilor este 30 aprilie 2013, orele 24:00 (ora Romaniei GMT+2).


Va rugam sa achitati taxa de participare, sa transmiteti dovada acesteia si abia apoi lucrarea poate fi evaluata.


Cerinte formale pentru rezumate:


- limba: Engleza
- lungime: 100-300 cuvinte
- numar de autori: maximum 7
- structura: introducere/obiective, materiale si metode, rezultate, concluzii,
- termeni cheie: 3-5 cuvinte


Cerinte formale pentru articole in extenso transmise si inregistrate on-line:


Acta Medica Marisiensis - on-line submissions site


Taxa de participare este de 350 RON sau 80 Euro, si se trimite cel tarziu pana la 30 aprilie 2013, direct la Casieria Universitatii sau prin virament bancar in urmatoarul cont:


Plata in lei (RON): U.M.F. Tirgu Mures, Str.Gh.Marinescu Nr.38, Tirgu Mures, CF 4322742, Cont IBAN RO60TREZ476504601X000425, Trezoreria Tirgu Mures


Pe ordinul de plata va rugam sa specificati: "pentru Conferinta Doctoranzilor si Post-Doctoranzilor 2013, numele si prenumele autorului / participantului".


Manifestarea este creditata de Colegiul Medicilor / Medicilor Dentisti / Farmacistilor. Certificatele de participare vor fi emise doar in cazul platii taxei de participare si a prezentarii efective a lucrarii autorului/coautorului.
Adresa eveniment
Targu - Mures, Mures, Romania
Data eveniment
04.07.2013 - 06.07.2013
Banner eveniment
Email eveniment
Site eveniment
http://phd.umftgm.ro
Contacteaza