Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 10/24/2020
Data inceput
E.g., 10/24/2020
Data sfarsit

Conferinta Internationala : Progrese in Uro-Oncologie IV


Autor: elena

In perioada 25-28 Septembrie 2013, Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" si Institutul European de Oncologie din Milano, organizeaza la Cluj a patra editie a Conferintei Internationale "Progrese in Uro-Oncologie".

Aceasta manifestare, care a devenit o traditie, are doua scopuri: incurajarea abordarii multidisciplinare in urologia oncologica si alinierea activitatii medicale din Europa de est la standardele europene dezvoltate in occident.

Conferinta va beneficia de prezenta a peste 40 de personalitati medicale din 13 tari care vor sustine importante comunicari in domeniu. Participatii vor putea urmari in direct, simultan interventii chirurgicale (robotice, laparoscopice standard, laparoscopice 3D sau prin HIFU si radiofrecventa) transmise din salile de operatie ale Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca si Institutului European de Oncologie din Milano.

Locul de desfasurare va fi Aula Magna "Iuliu Hatieganu" a Universitatii de Medicina si Farmacie de pe strada G. Marinescu nr 23.

In paralel, in prag de an nou universitar, se va desfasura prima conferinta a Asociatiei studentesti de chirurgie robotica urologica (SARUS).

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati: http://roboticurologycluj.ro/2013/

Conferinta de presa se va desfasura joi 26 Septembrie 2013, orele 14-14:30, in Sala Alventa, str. G. Marinescu nr. 38.


Specializare eveniment
Adresa eveniment
Aula Magna “Iuliu Haţieganu” a Universităţii de Medicină şi Farmacie de pe strada G. Marinescu nr 23. , Cluj Napoca , Romania
Data eveniment
25.09.2013 - 28.09.2013
Banner eveniment
Site eveniment
http://roboticurologycluj.ro/2013/
Contacteaza