Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 12/01/2020
Data inceput
E.g., 12/01/2020
Data sfarsit

Conferinta Medic.ro


Autor: elena

Luna iunie, luna de excelenta pentru medicina de familie

In iunie, Versa Puls Media organizeaza Conferinta Medic.ro!

Astfel, pe 11 si 12 iunie 2014, Grand Hotel Napoca, va fi gazda conferintei Medic.ro. Renumitul prof. dr. Matei Dumitru va modera sesiunile stiintifice.

De asemenea, lucrari stiintifice extrem de importante vor fi sustinute si de prof. dr. Ioana Miclutia si de dr. Aida Puia.

Tema centrala a evenimentului desfasurat in inima Clujului se refera la bolile cronice: "Importanta complicatiilor bolilor cronice in practica medicala."

Majoritatea bolilor cronice nu dispar spontan si nu vor fi vindecate niciodata complet. Specialistii spun ca unele boli cronice pot pune viata bolnavului in pericol - infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral.

Totodata sunt si boli cronice care persista in timp si de aceea necesita o supraveghere cat mai atenta - diabetul zaharat. Cu toate ca majoritatea bolilor cronice persista de-a lungul vietii unei persoane, acestea nu sunt intotdeauna o cauza de deces.

Despre bolile cronice in practica medicala se poate vorbi mult, fiindca este un subiect extrem de cuprinzator.

Pentru a va putea impartasi cunostintele din domeniul medical cu ceilalti participanti, dar si pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii, va asteptam cu drag la conferinta Medic.ro de la Grand Hotel Napoca.

Evenimentul dedicat medicilor de familie este creditat cu 9 puncte EMC, iar intrarea este libera.

Veniti sa petrecem impreuna ore minunate de cultura medicala, sa facem schimb de opinii si experiente.


12 si 13 iunie: zilele dedicate pediatrilor, la Cluj!

Grand Hotel Napoca, va fi gazda Conferintei Pediatru.ro. Astfel, pe 12 si 13 iunie, va avea loc un eveniment de exceptie organizat de Versa Puls Media si dedicat tuturor pediatrilor din Cluj si nu numai.

Tema centrala a evenimentului este: "Actualitati in practica pediatrica". Moderatorul evenimentului va fi indragitul profesor dr. Mircea Nanulescu.

De asemenea, nume sonore in medicina pediatrica precum: conf. dr. Adrian Baican, prof. dr. Cristina Vladutiu, prof. dr. Florin Stamatian vor sustine lucrari stiintifice de mare importanta pentru medicii pediatrii.

Preventia, diagnosticul corect, dar si o alimentatie corespunzatoare stau la baza dezvoltarii armonioase a copiilor.

Este usor de prevenit imbolnavirea unui copil, totul este ca medicul si parintele sa faca echipa potrivita.

Medicina de astazi ofera o serie de vaccinuri optionale, dar si tratamente de top, practic "unelte medicale" avem, specialisti avem, trebuie doar sa imbinam armonios aceste elemente.

Evenimentul stiintific este creditat cu 9 puncte EMC, iar intrarea este libera.

Va asteptam sa petrecem impreuna ore minunate de cultura medicala, sa facem schimb de opinii si experiente, sa invatam lucruri utile despre cei mai mici pacienti romani, copiii.


Specializare eveniment
Tip eveniment
Adresa eveniment
Grand Hotel Napoca , Cluj Napoca , Romania
Data eveniment
11.06.2014 - 12.06.2014
Banner eveniment
Contacteaza