Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 01/17/2021
Data inceput
E.g., 01/17/2021
Data sfarsit

Conferinta Nationala a Grupurilor de Lucru - Prima Editie


Autor: elena


Societatea Romana de Cardiologie organizeaza, in perioada 16-18 mai 2013, la Poiana Brasov - Hotel Ana Sport, Conferinta Nationala a Grupurilor de Lucru ale Societatii Romane de Cardiologie.


Evenimentul reuneste anual elita cardiologiei romanesti, alaturi de invitati de notorietate din strainatate.
Conferinta este unul dintre cele mai ample (1100 de medici participanti) si reputate evenimente stiintifice din Romania si are o structura de desfasurare extrem de complexa: sesiunile de comunicari au loc simultan, in 3 sali.


Concomitent se organizeaza anul acest si prima Conferinta a Aliantei Romane de Combatere a Hipertensiunii Arteriale (ARCHA)


Evenimentul se va distinge prin inalta tinuta academica si puternicul sau caracter stiintific. Conferinta este promisiunea unei colaborari interdisciplinare pe termen lung, in beneficiul pacientilor cu hipertensiune arteriala.


Alianta Romana de Combatere a Hipertensiunii Arteriale (ARCHA) este o alianta a societatilor medicale cu preocupari in domeniul hipertensiunii arteriale, al carei principal scop este promovarea excelentei in domeniul diagnosticului si tratamentului hipertensiunii arteriale in vederea ameliorarii starii de sanatate a populatiei din Romania.Specializare eveniment
Adresa eveniment
Hotel Ana Sport, Brasov, Brasov, Romania
Telefon eveniment
031 101 32 21
Data eveniment
16.05.2013 - 18.05.2013
Banner eveniment
Email eveniment
andreea.manea@mediamed.ro
Site eveniment
http://www.mediamed.ro
Contacteaza