Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 10/14/2019
Data inceput
E.g., 10/14/2019
Data sfarsit

Conferința Națională de Alergologie și Imunologie Clinică


Autor: elena
Anul acesta Societatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica (SRAIC) organizeaza Conferinta sa Nationala in 9-11 Mai la Poiana Brasov, la hotelul Alpin.

Tema centrala a evenimentului stiintific este Copilul Alergic. Varsta copilariei este perioada din viata in care bolilele alergice reprezinta cea mai frecventa patologie cronica. SRAIC doreste sa continue traditia ultimilor ani si sa colaboreze cu Societatea de Pediatrie pentru a putea acoperi toate aspectele alergiilor la copil atat din punctul de vedere al alergologului cat si al pediatrului.

Intalnirea noastra anuala nu va neglija insa si celelalte aspecte ale afectiunilor alergice nelegate de varsta.

SRAIC are atributii educationale atat pentru membrii sai, cat si pentru colegii de alte specialitati interesati de patologia alergica. Acestia sunt invitati sa participe, Conferinta Nationala oferindu-le o punere la punct ale aspectelor particulare ale alergiilor (alimentare, respiratorii, cutanate) intalnite la copii si de asemenea, o atmosfera calda, prietenoasa.

Invitam, astfel, pneumologi, dermatologi, medicii de familie sa participe. Colegii tineri (studenti, rezidenti) vor gasi facilitati pentru a putea participa la evenimentul anual al Societatii noastre.

SRAIC, impreuna cu CMR, va oferi si Credite pentru Educatia medicala Continua, conform normelor in vigoare.

Comitetul stiintific si cel de organizare va asigura de depunerea intregului efort pentru asigurarea unei desfasurari la un nivel academic, dar si amical, a intalnirii din 2014. Ca un argument in favoarea unei Conferinte de la care veti pleca cu amintiri placute, este Hotelul Alpin, la care colegii participanti in 2013 au fost extrem de multumiti!
Specializare eveniment
Adresa eveniment
Poiana Brașov, la hotelul Alpin , Romania
Data eveniment
09.05.2014 - 11.05.2014
Banner eveniment
Contacteaza