Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 01/18/2021
Data inceput
E.g., 01/18/2021
Data sfarsit

Conferinta Nationala de Medicina Familiei "Echilibru delicat intre stiinta, arta si comunicare"


Autor: elena


Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti - Ilfov (AMF-B) organizeaza, sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei, Conferinta Nationala de Medicina Familiei cu tema "Echilibru delicat intre stiinta, arta si comunicare"


Manifestarea este creditata EMC.


Tematica va fi dedicata practicii medicului de familie.


Date generale


- Conferinta se va desfasura intre orele 10 si 18, in fiecare din cele patru zile.
- Dezbaterile se vor desfasura, conform prevederilor CMR, in sesiuni de maximum doua ore, pe diverse tematici stabilite de comun acord, urmate de pauze.
- Abordarea mai usoara pentru proceduri de televoting, facilitarea dialogului, a dezbaterilor cu interactivitate, a adresarii de intrebari si feedback rapid al oricari activitati.
- Pauzele de cafea si pranz se vor desfasura in salile unde vor fi amplasate standurile sponsorilor si partenerilor media, pentru cresterea vizibilitatii si a interactivitatii, in cazul organizarii unor concursuri, tombole, sesiuni speciale de promovare audio si video.
- Caietul de rezumate se va distribui in format electronic (CD inclus in mapa Conferintei)
- Prezentarile lucrarilor (PowerPoint 2003, 2007) nu vor contine denumiri comerciale, pentru a respecta Decizia nr.2/2009 a CMR. Nu se admit denumiri de produse in titlurile prezentarilor.
- Prezentarile lucrarilor vor fi facute OBLIGATORIU in limba romana, cu exceptia participantilor din alte tari, cand se accepta o limba de circulatie internationala.
- Lucrarile vor fi editate pentru specialistii de medicina familiei si pentru expunerea la aceasta Conferinta si vor fi insotite de declaratia privind nerepetabilitatea acesteia precum si de acceptul plasarii ulterioare pe situl Conferintei.


Reguli rezumate


Rezumatele lucrarilor vor fi trimise pana la data de 1 martie 2013, vor avea maximum o pagina in formatarea uzuala word 2007 (2000 de caractere cu tot cu spatii) si diacritice.Adresa eveniment
Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti, Bucuresti, Romania
Telefon eveniment
0723 277 053
Data eveniment
27.03.2013 - 30.03.2013
Banner eveniment
Email eveniment
sandra.alexiu@snmf.ro
Contacteaza