Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 01/27/2020
Data inceput
E.g., 01/27/2020
Data sfarsit

Conferinta : Nutritia - Medicina viitorului


Autor: elena
Conferinta Nutritia - Medicina viitorului, desfasurata la Cluj-Napoca in perioada 24-25 octombrie 2013, se va adresa in egala masura dieteticienilor, medicilor si farmacistilor de toate specializarile si calificarile, inclusiv medicilor si farmacistilor rezidenti, masteranzilor, doctoranzilor, cat si asistentilor medicali.

De asemenea, va fi deschisa publicului larg, pentru a putea impartasi informatii academice, esentiale cu oameni din toate domeniile.

Conferinta este organizata de UMF Cluj-Napoca si Asociatia "Nutritie si sanatate" a studentilor de la programul de studiu Nutritie si Dietetica, in colaborare cu Asociatia Dieteticienilor din Romania, membru afiliat EFAD.

Aflata la cea de-a treia editie, Conferinta "nutritia-Medicina viitorului" 2013 isi propune abordarea unei teme de major interes pentru toti specialistii din domeniu sanatatii: "Nutritia si etapele vietii".

Programul stiintific al conferintei se concentreaza asupra aspectelor practice ale provocarilor profesiei de dietetician, cu accentuari asupra nutritiei ca nevoie speciala, dar si discutii si dezbateri legate de stil de viata.

Dorim sa oferim participantilor la conferinta posibilitatea insusirii si aprofundarii cunostintelor despre nutritie si dietetica, a principiilor fundamentale, teoretice si practice, utile si adaptate fiecarei forme de specializare sau exercitare a profesiei.

Conferinta va fi acreditata pentru medici si asistenti medicali cu credite EMC si pentru farmacisti cu puncte EFC.

Pentru inscrierea participantilor cat si pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati pagina oficiala a evenimentului: http://www.medicinaviitorului.performed-events.ro/
Adresa eveniment
Aula UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca , Cluj , Romania
Data eveniment
24.10.2013 - 25.10.2013
Banner eveniment
Site eveniment
http://www.medicinaviitorului.performed-events.ro/
Contacteaza