Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/07/2020
Data inceput
E.g., 06/07/2020
Data sfarsit

Conferinta Sindroame dureroase abdominale


Autor: elena

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti va fi gazda unui conferinte deosebite. Astfel, pe 31 ianuarie, incepand cu ora 10, va avea loc conferinta intitulata "Sindroame dureroase abdominale". Evenimentul este organizat de Asociatia Romana pentru Studiu Durerii in parteneriat cu Versa Puls Media.

Timp de patru ore, vor fi prezentate lucrari de seama sustinute de nume mari in medicina romaneasca. Profesorul doctor Radu Palade va sustine o lucrare de despre "Durerea din peritonita acuta difuza", dar si lucrarea intitulata "Hemoperitoneul, caracterele durerii". Printre medicii care vor prezenta lucrari stiintifice, ii amintim pe: prof. dr. C. Fierbinteanu, conf. Elena Copaciu, dr. Laura Tribus, dr. Silvia Nica, dr. Tudor Ion Nastasescu, dr. Emel Suliman, dr. Dorin Popa, dr. Adina Purcareanu, dr. Sorina Diaconu, dr. Nicoleta Tiuca etc.

Accesul la prezentarile stiintifice, dar si la expozitia medicala se face pe baza ecusonului de participare, care se ridica de la secretariatul evenimentului. Conferinta Asociatiei Romane pentru Studiul Durerii este creditata de Colegiul Medicilor Romania cu puncte de Educatie Medicala Continua, iar medicilor participanti li se vor elibera certificate de participare.
Taxa de participare: 50 RON (se achita la secretariatul evenimentului).


Adresa eveniment
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (Splaiul Independenței nr. 169, Bucuresti) - Amfiteatrul Mare
Data eveniment
31.01.2014 - 31.01.2014
Banner eveniment
Contacteaza