Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/25/2020
Data inceput
E.g., 06/25/2020
Data sfarsit

Congres National Bolile Cronice Netransmisibile - Editia a II-a


Autor: elena


Academia Romana organizeaza in perioada 1-2 februarie 2013, la Bucuresti, al doilea Congres National Bolile Cronice Netransmisibile.


Parteneri stiintifici:
Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice
Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice
Societatea Romana de Pneumologie
Societatea Romana de Hipertensiune
Societatea Romana de Radioterapie si Oncologie Medicala
Societatea Romana de Nefrologie


Evenimentul va fi creditat EMC.


Manifestare care reuneste "afectiunile secolului XXI" se va desfasura pe parcursul a doua zile, timp in care medicii participanti vor cunoaste o abordare inedita a celor patru categorii de afectiuni: boli cardio si cerebrovasculare, diabetul si obezitatea, bolile pulmonare, astmul si cancerul, din perspectiva directiilor globale de preventie si control. In egala masura, manifestarea isi propune sa devina o sursa de informare de referinta pentru medicii specialisti ai fiecarei afectiuni vizate, dar si pentru medicii de familie si medicii rezidenti.


Problematica oncologiei in Romania va fi dezbatuta si de sef lucr. dr. Ovidiu Coza, in calitate de presedinte al Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie Medicala.


Co-presedinti celui de-al doilea Congres National Bolile Cronice Netransmisibile sunt: acad.Maya Simionescu, director Institutul de Biologie si Patologie Celulara "N.Simionescu" si prof.univ.dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane.

Inscrierile la al doilea Congres National Bolile Cronice Netransmisibile se vor face pe site-ul evenimentului: www.bolicronice-netransmisibile.ro, in limita locurilor disponibile.Adresa eveniment
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Telefon eveniment
0733.011.104
Data eveniment
01.02.2013 - 02.02.2013
Banner eveniment
Email eveniment
comunicare@sanatateapress.ro
Site eveniment
http://www.bolicronice-netransmisibile.ro
Contacteaza