Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 03/01/2021
Data inceput
E.g., 03/01/2021
Data sfarsit

Congresul international al Federatiei Mondiale pentru Sanatate Mentala


Autor: elena


Federatia Mondiala pentru Sanatate Mentala (WFMH) organizeaza in colaborare cu Asociatia Psihiatrica Greaca si Societatea de Preventie Psihiatrica in perioada 6-9 martie 2013, in Atena - Grecia, Congresul Federatiei Mondiale pentru Sanatate Mentala.


Tema principala a congresului se axeaza pe "Crize si dezastre - consecinte psiho-sociale", dar vor fi prezentate si lucrari pe alte teme din zona stiintelor comportamentale.


Crizele si catastrofele apar foarte frecvent in lumea noastra. Unele dintre ele sunt naturale, altele sunt cauzate de oameni. Unele crize nu pot fi prevenite, dar cu siguranta putem preveni sau limita consecintele acestora pe plan psihosocial. Crizele economice de exemplu au un impact serios. Sinuciderea, omucidere, exacerbarea psihopatologiei si mai ales depresia au fost raportate in situatiile de crize economice anterioare. Acest tip de criza economica a lovit fiecare tara, dar impactul sau a fost (si inca este) foarte grav in tarile din sudul Europei, inclusiv tara gazda a congresului.


Crizele au un impact mai mare asupra grupurilor vulnerabile, temele dezbatute in cadrul congresului isi propun protejarea acestor persoane.Adresa eveniment
Royal Olympic Hotel, Atena, Grecia
Data eveniment
06.03.2013 - 09.03.2013
Banner eveniment
Email eveniment
info@era.gr
Site eveniment
http://psychcongress2013.gr/en/index.html
Contacteaza