Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 01/17/2021
Data inceput
E.g., 01/17/2021
Data sfarsit

Congresul International pentru Studenti, Tineri Medici si Farmacisti "Marisiensis", editia 2011


Autor: elena

Liga Studentilor din Tirgu Mures in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Tirgu Mures a organizat in 1995 prima editie a Congresului National pentru Studenti, Tineri Medici si Farmacisti.

De atunci si pana in prezent aceasta manifestare stiintifica a devenit o traditie a lumii medicale romanesti. Ca dovada a cresterii importantei acestui eveniment, editia din 2011 va fi prima editie cu participare si recunoastere internationla, devenind singurul congres universitar din Romania, ale carui lucrari stiintifice sunt recunoscute international.

Fiind prima editie internationala, limba oficiala a Congresului este limba engleza. De asemenea, e important de stiut ca toate lucrarile admise in concurs vor fi publicate in revista universitatii "Acta Medica Marisiensis", un jurnal medical de categorie B+.

Despre Liga Studentilor din Targu Mures
Liga Studentilor din Tirgu Mures este o organizatie non-profit cu caracter socio-profesional. Aceasta a fost creata pentru a apara, promova si reprezenta drepturile si interesele studentilor din Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures, indiferent de sex, religie, nationalitate sau convingeri politice, prin toate mijloacele legale de care dispune, atat in structurile de conducere universitare, cat si in relatia cu alte institutii publice. Liga Studentilor UMF Targu Mures este membra in mai multe asociatii de medicina nationale si internationale.

Despre Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures
Functionand din 1991 sub denumirea de "Universitatea de Medicina si Farmacie", aceasta e singura universitate pe domeniul Sanatate cu predare si in limba maghiara, alaturi de limba romana si mai nou cea engleza. Ca institutie academica consacrata prin renumele sau, este accesibila tuturor cetatenilor romani si straini, fara nici un fel de discriminare, si ofera la nivel de centru de excelenta servicii de cunoastere si competenta sub diverse forme: pregatire initiala si continua de specialisti, cercetare, expertiza si consultanta in domeniul ei de competenta.

Prin programele de calitate adoptate si urmarirea gradului de realizare a acestora, prin evaluarile periodice, se doreste ca Universitatea de Medicina si Farmacie din Tg.-Mures sa faca fata competitiei cu alte Universitati, nu numai pe plan national, dar si pe plan european, astfel ca in anul 2010, Agentia Nationala pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior - ARACIS, a acordat universitatii noastre grad inalt de incredere.

Pagina oficiala a Congresului este: marisiensis.lstgm.ro


Adresa eveniment
În salile din UMF si din Spitalul Clinic Judetean Târgu-Mures.
Data eveniment
07.04.2011 - 10.04.2011
Banner eveniment
Email eveniment
media.lstgm@gmail.com
Fisiere eveniment
Contacteaza