Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 02/25/2021
Data inceput
E.g., 02/25/2021
Data sfarsit

Congresul National al Societatii Romane de Medicina Traditionala Chineza - Editia a -II-a


Autor: elena


Societatea Romana de Medicina Traditionala Chineza organizeaza in perioada 30 mai - 1 iunie, in cadrul centrului de conferinte Grand Hotel Napoca, al II-lea Congres National al Societatii Romane de Medicina Traditionala Chineza - PATOLOGII FRECVENTE ALE OMULUI MODERN - ABORDARE MTC .


Congresul se va adresa cadrelor medicale cu competenta in medicina traditionala chineza, dar si celorlalte specializari medicale, subliniind astfel caracterul interdisciplinar al evenimentului, precum si importanta colaborarii intre diversele domenii medicale in ceea ce priveste cele mai frecvente patologii ale omului modern.


Taxe de participare:


Pana la 31 martie 2013: 100 Euro pentru membrii SRMTC si 120 Euro pentru nemembri
Dupa 31 martie 2013: 150 Euro pentru toate categoriile de participanti


Modalitati de inscriere participanti:


- E-mail la consult@davantage.ro in care sa mentionati urmatoarele date: NUME, PRENUME, LOCALITATE, CNP, INSTITUTIA MEDICALA, SPECIALIZAREA, GRADUL MEDICAL(medic primar/specialist/rezident), E-MAIL, TELEFON/FAX si sa atasati o copie dupa dovada platii, indicand datele persoanei FIZICE/JURIDICE din contul careia s-a facut plata.


- Formular de inscriere


In cazul in care locul dvs. a fost deja confirmat si nu veti mai putea participa la congres, puteti gasi un inlocuitor, taxa nefiind returnabila. In acest caz, va rugam sa comunicati organizatorului in scris modificarile survenite.

Adresa eveniment
Centrul de conferinte Grand Hotel Napoca, Cluj - Napoca, Cluj, Romania
Data eveniment
30.05.2013 - 01.06.2013
Banner eveniment
Email eveniment
consult@davantage.ro
Site eveniment
http://www.congressrmtc.wordpress.com
Contacteaza