Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 04/05/2020
Data inceput
E.g., 04/05/2020
Data sfarsit

Congresul National Bolile Cronice Netransmisibile - Editia a -II-a


Autor: elena


Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice organizeaza in perioada 8-9 februarie 2013, la Bucuresti, al doilea Congres National Bolile Cronice Netransmisibile.


Manifestarea care reuneste "afectiunile secolului XXI" se va desfasura pe parcursul a doua zile, timp in care medicii participanti vor cunoaste o abordare inedita a celor patru categorii de afectiuni: boli cardio si cerebrovasculare, diabetul si obezitatea, bolile pulmonare, astmul si cancerul, din perspectiva directiilor globale de preventie si control.


Avand in vedere importanta transpunerii mesajului profesionistilor in randul publicului larg, Academia Romana, cel mai inalt for de stiinta si cultura din Romania, va sprijini aceasta manifestare in misiunea pe care si-a propus-o: de a alinia societatea medicala romaneasca la demersul international de lupta impotriva celor mai necrutatoare afectiuni ale secolului XXI.


In egala masura, manifestarea isi propune sa devina o sursa de informare de referinta pentru medicii specialisti ai fiecarei afectiuni vizate, dar si pentru medicii de familie si medicii rezidenti.


Co-presedintii celui de-al doilea Congres Bolile Cronice Netransmisibile sunt: acad.Maya Simionescu, director Institutul de Biologie si Patologie Celulara "N.Simionescu" si prof.univ.dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane.


Parteneri stiintifici:
Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice
Societatea Romana de Pneumologie
Societatea de Neurologie din Romania
Societatea Romana de Hipertensiune
Societatea de Neuropatie Diabetica
Societatea Romana de Nefrologie
Societatea Romana de Radioterapie si Oncologie Medicala
Institutul Oncologic "Prof.dr. Ion Chiricuta"


Participarea la eveniment este gratuita. Manifestarea va fi creditata cu puncte EMC.Adresa eveniment
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Data eveniment
08.02.2013 - 09.02.2013
Banner eveniment
Email eveniment
comunicare@sanatateapress.ro
Site eveniment
http://www.bolicronice-netransmisibile.ro
Contacteaza