Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 01/22/2021
Data inceput
E.g., 01/22/2021
Data sfarsit

Congresul National de Farmacie din Romania (CNFR 2010)


Autor: ralcom

In perioada 13 - 16 octombrie 2010, Hotelul President din Targu-Mures va gazdui Congresul National de Farmacie din Romania (CNFR 2010), editia a XIV-a, Congres organizat de Societatea de Stiinte Farmaceutice din Romania si Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu-Mures.

Aceasta manifestare stiintifica constituie un prilej de evaluare a progreselor stiintelor farmaceutice din ultimii patru ani si de conturare a viitoarelor directii de cercetare - dezvoltare in sistemul farmaceutic.

In paralel cu lucrarile stiintifice se va desfasura o expozitie specializata.

Mesaje

"Congresul al XIV-lea al cercetarii farmaceutice romanesti sper sa se constituie intr-un moment de referinta pentru dezvoltarea pe o treapta superioara a contributiei autohtone la cercetarea din domeniul medicamentului. Interesul pentru sanatatea populatiei romanesti va fi mai bine slujit in acest mod.

Doresc sa va pot spune tuturor bun venit la Targu-Mures!"

Prof. univ. dr. Sorin E. Leucuta
Presedinte Congres
Presedintele Societatii de Stiinte Farmaceutice din Romania

"Participarea fiecaruia dintre dumneavoastra va contribui la ridicarea prestigiului acestei manifestari si va insemna un pas important in conjugarea eforturilor menite sa raspunda la intrebarea "Farmacia romaneasca de azi, pregatita pentru schimbarile de maine?" - tema Congresului."

Prof. univ. dr. Daniela-Lucia Muntean
Decan Facultatea de Farmacie
Universitatea de Medicina si Farmacie Targu-Mures

"Desi ne confruntam cu o perioada dificila, trebuie sa constientizam faptul ca acest Congres reprezinta o ocazie speciala de a ne cunoaste, de a promova rezultatele cercetarii stiintifice, de a impartasi aspecte noi de practica profesionala curena, precum si noutati in domeniul legislatiei farmaceutice."

Prof. univ. dr. farm. Dumitru Lupuleasa
Prededintele Colegiului Farmacistilor din Romania

Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului www.cnfr2010.ro


Adresa eveniment
Hotelul President din Targu-Mures
Telefon eveniment
210 65 40, 211 15 41, 212 27 02
Data eveniment
13.10.2010 - 16.10.2010
Banner eveniment
Email eveniment
registration@cnfr2010.ro
Site eveniment
http://www.cnfr2010.ro
Contacteaza