Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 01/20/2021
Data inceput
E.g., 01/20/2021
Data sfarsit

CONGRESUL NAŢIONAL DE REUMATOLOGIE


Autor: elena


Miercuri, 25 Septembrie 2013, la Biblioteca Nationala a Romaniei, Bucuresti, se vor deschide lucrarile celui de-al XX lea Congres National de Reumatologie.Eveniment de inalta tinuta academica, Congresul inregistreaza un numar record de participanti in fiecare an.

Congresul va fi precedat de un curs postuniversitar Sud Est European (SEE) dedicat lupusului eritematos sistemic, pe 25 Septembrie. Reumatologi de prestigiu din tara si strainatate vor prezenta noutati de inters general, dar si cazuri clinice dificile pentru care se vor solicita opiniile expertilor in domeniu prezenti la curs.

In paralel cu lucrarile Congresului se va organiza o ampla expozitie in cadrul careia companiile farmaceutice si de aparatura medicala isi vor prezenta produsele in spatii special amenajate.

In ceea ce priveste programul stiintific al Congresului, acesta va permite participantilor sa isi imbogateasca cunostintele cu noutati legate de noile progrese din domeniul reumatologiei, prin participarea la lucrarile Congresului si la sesiunea de postere, care ofera la randul ei posibilitatea ca prin prezentarea orala a acestora, sa se realizeze un schimb valoros de informatii si experienta.

Vor fi organizate workshopuri pentru tinerii reumatologi, cu teme privind diagnosticarea precoce a bolilor inflamatoare reumatice, iar cu ajutorul asistentilor cu preocupari in reumatologie, dar si a pacientilor, se vor crea discutii si dezbateri cu rolul de a creste calitatea actului medical in viitor.

Congresul National de Reumatologie este un eveniment de marca in lumea medicinei, cel mai mare de acest gen din Romania.

El reprezinta un mijloc de dezvoltare si afirmare a celor mai buni specialisti in reumatiologie, precum si un cadru oficial de diseminare a informatiilor cu privire la cele mai noi descoperiri in domeniu. Nu in ultimul rand, reprezinta o oportunitate pentru specialistii in diverse discipline de a schimba opinii intre ei sau cu colegi din alte tari.

Pentru informatii suplimentare : Ana-Maria Chiriac (0748100281)
Web: www.srreumatologie.ro
Email: contact@srreumatologie.ro.Specializare eveniment
Adresa eveniment
Biblioteca Naţionala a României, Bucureşti , Romania
Telefon eveniment
0748100281
Data eveniment
25.09.2013 - 28.09.2013
Banner eveniment
Email eveniment
contact@srreumatologie.ro.
Site eveniment
www.srreumatologie.ro
Contacteaza