Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 04/15/2021
Data inceput
E.g., 04/15/2021
Data sfarsit

Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici - Editia a XVI-a


Autor: elena


Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti organizeaza in perioada 6-9 decembrie, la Bucuresti, cea de-a XVI-a editie a Congresului pentru Studenti si Tineri Medici.


Congresul se desfasoara sub inaltul patronaj al Universitatii de Medicinasi Farmacie "Carol Davila" Bucuresti si in colaborare cu Centrului de Imunogenetica si Virusologie Fundeni, Institutului de Chimie Fizica "IlieMurgulescu", Centrului de Formare in Ultrasonografie UMF "Carol Davila" si a Spitalului Clinic "Dr. Ioan Cantacuzino".


Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc la Palatul Parlamentului, sala C.A. Rosetti, in data de 6 decembrie, urmand ca in zilele de 7 si 8 decembrie sa se desfasoare conferinte, workshop-uri si prezentari de lucrari. Printre cadrele universitare ce vor sustine prelegeri se numara Profesor Dr. Simona Ruta, Profesor Dr. Leon Zagrean, Profesor Dr. Dan Enescu, Profesor Dr. Vlad Iliescu si Sef de Lucrari Dr. Radu Eugen.


Congresul prezinta 4 sectiuni, Stiinte Fundamentale, Stiinte Medicale, Stiinte Chirurgicale si Poster, in cadrul carora participantii isi vor prezenta lucrarile stiintifice. In urma deciziilor comisiilor de jurizare se vor premia cele mai bune expuneri, festivitatea de premiere avand loc pe data de 9 decembrie 2012 in Amfiteatrul George Emil Palade al Palatului Facultatii de Medicina.


Perioada de inscriere la workshop-uri, conferinte si concursuri este 27-29 noiembrie.


Taxe:


Pachet standard participant activ:120 ron (include: ecuson; geanta de congres; materiale promotionale; participare la Cina Festiva - Deschiderea CNSTM XVI; participare la workshopuri,conferinte si prezentari; diploma de participare)


Pachet standard participant pasiv* (early): 140 ron


Pachet standard participant pasiv* (late): 155 ron


Cazare (3 nopti la Hotel 3*, mic dejun inclus): 165 ron


Masa de pranz (2 mese, in zilele de vineri si sambata): 25 ron


Cina (2 cine, in zilele de vineri si sambata): 50 ron


Carte de abstracte: 5 ronAdresa eveniment
Palatul Parlamentului, Bucuresti, Bucuresti, Romania
Data eveniment
06.12.2012 - 09.12.2012
Banner eveniment
Site eveniment
http://congres.ssmb.ro
Contacteaza