Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 03/10/2021
Data inceput
E.g., 03/10/2021
Data sfarsit

Curs de FORMATOR si FORMATOR de FORMATORI


Autor: elena


Centrul DOCTUS va invita la o noua sesiune a cursurilor autorizate de FORMATOR si FORMATOR de FORMATORI, care se vor desfasura la Sibiu.


La finalul cursului, absolventii vor primi certificate valabile in spatiul U.E.: * Formatori certificati CNFPA Cod COR 241205, * Formator de Formatori certificati CNFPA Cod COR 241207. Potrivit Ord. 353/ 2003 MMSSF si Ord. 5202/ 2003 MECT, Art. 10, aliniatul 3: (3)


Incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire;


Cursul este recomandat pentru: - - lectorii interni ai organizatiilor - - specialistii implicati in procesul de evaluare si certificare a competentelor profesionale - - reprezentanti autoritati publice locale - - profesori, invatatori, educatori - - formatori neacreditati - - traineri care doresc sa se certifice CNFPA - - managerii si specialistii departamentelor RU * - reprezentanti ONG.


Prin intermediul acestui curs, participantii vor dobandi competente/abilitati specifice cu privire la: 1. Pregatirea formarii 2. Realizarea activitatilor de formare 3. Evaluarea formarii 4. Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare 5. Marketing-ul formarii 6. Proiectarea programelor de formare 7. Organizarea programelor si a stagiilor de formare 8. Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare. Metodologie: - Cursul este bazat pe educatie non-formala, dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor, utilizand stiinte comportamentale folosite in educatia adultilor si aplicate prin metoda experientiala .


Agenda cursuri:


Curs de formator - 4 - 7 martie (partea practica) + 28 febr. - 3 martie 2011 (studiu interactiv)


Curs Formator de formatori: 4 martie - 7 mai 2011


La finalul cursurilor, se va sustine examen in urma caruia se vor elibera certificatele de absolvire insotite de suplimentul descriptiv, recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.


Data limita de inscriere: 14 februarie 2011 !


Pentru desfasurarea interactiva a cursului, numarul participantilor este limitat, iar inscrierile se pot finaliza inaintea datei limita de inscriere. Inscrierile se fac in ordinea primirii/ inregistrarii formularelor de inscriere.


INSCRIE-TE ACUM prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE on line ! Locul de desfasurare: Sibiu, Centrul DOCTUS - str. Marasti nr. 1 A


Taxa de participare:


Curs Formator = 550 RON


Curs Formator de Formatori = 850 RON


Taxa de curs pentru Formatori de Formatori - se poate achita in 3 rate (pentru cadre didactice care achita ca persoana fizica).


Costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit! Conform art.34 din Ordonanta nr.129/2000 republicata : societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit Inscrierea este finalizata in urmatoarele conditii: 1. formularul de inscriere completat si trimis on line (de pe site-ul nostru www.doctus.ro) 2. achitarea taxei de inscriere de 200 RON (care se scade din taxa de participare) 3.copie C.I. - prin fax: 0269-211222 sau e-mail: office@doctus.ro 4. copie a diplomei ultimei forme de invatamant absolvita - prin fax: 0269-211222 sau e-mail: office@doctus


CONTACT: Centrul DOCTUS Sibiu, str. Marasti nr. 1 A Tel/ Fax: 0269-211222 Mobil: 0748-120963 e-mail: office@doctus.ro
Adresa eveniment
str. Marasti Nr. 1 A, Sibiu, Sibiu, Romania
Data eveniment
04.03.2011 - 07.03.2011
Banner eveniment
Email eveniment
office@doctus.ro
Contacteaza