Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 01/23/2021
Data inceput
E.g., 01/23/2021
Data sfarsit

Curs de restaurare dentara


Autor: elena


Clinica de Medicina Dentara Smile Iasi organizeaza, in perioada 23 - 24 februarie, cursul de restaurare dentara "Sa vorbim aceeasi limba", adresat medicilor dentisti si tehnicienilor dentari.


Cursul este sustinut de dr. Cristina Ghita, absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF "Carol Davila", Bucuresti. Dr. Ghita sustine, din 1998, cursuri despre adeziune si sisteme adezive, precum si despre tehnici de stratificare naturala a rasinilor compozite. Este medic primar din anul 2008.


Dupa cele doua zile de curs participantii vor sti:


- cum sa lucreze eficient cu rasinile compozite;


-cum se foloseste Enamel Plus HRi/Micerium, al carui smalt nano prezinta acelasi indice de refractie cu smaltul natural, ceea ce permite obtinerea unei limite invizibile intre restaurare si dinte;


-sa aleaga corect saturatia de baza a dentinei, sa construiasca nucleul cromatic dentinar si sa aprecieze grosimea corecta a stratului de smalt;


- sa utilizeze, cu cele mai bune rezultate, harta culorii si cele cinci dimensiuni ale culorii, dupa modelul introdus de profesorul Lorenzo Vanini de la Universitatea "La Sapienza" din Roma.


Tematica celor doua zile de curs este:


- simbata, 23 februarie: Lumina si culoare. Estetica in zona anterioara


- duminica, 24 februarie: Functie si estetica in zona laterala


Sunt disponibile 14 locuri. Taxa de participare este de 450 de lei si se achita la sediul clinicii Smile din Iasi, Str. Palas nr. 7, United Business Center 3, etajul 1, pina pe 15 februarie.
Specializare eveniment
Adresa eveniment
Iasi, Iasi, Romania
Telefon eveniment
(+40)788.782833
Data eveniment
23.02.2013 - 24.02.2013
Banner eveniment
Email eveniment
contact@ismile.ro
Contacteaza