Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 07/11/2020
Data inceput
E.g., 07/11/2020
Data sfarsit

Curs on-line de Formare pentru Cadre medicale


Autor: elena


Centrul Economic de Consultanta si Management in Afaceri organizeaza in perioada octombrie -noiembrie 2012, Cursul on-line de formare pentru cadre medicale in cadrul unui proiect european.


Centrul Economic de Consultanta si Management in Afaceri este partener intr-un proiect european ce se adreseaza profesionistilor din sistemul medical denumit "HEPPY - Pregatirea profesionistilor din domeniul ingrijirii medicale prin metoda "pedagogia parintilor", proiect co-finantat de Uniunea Europeana in cadrul programului Invatare pe tot parcursul vietii, Actiunea Leonardo da Vinci.


Proiectul este coordonat de o institutie medicala de prestigiu din Italia, Spitalul Presidio Sanitario Gradenigo din Torino.


Cursul se adreseaza medicilor, asistentilor medicali si cadrelor medicale care lucreaza cu pacienti cu boli cronice cu scopul de a le imbunatati abilitatile de relationare cu pacientii si familiile acestora.


Cursul se va axa pe doua concepte specifice:
- Medicina narativa, in care pacientul are un rol esential, oferind informatiile personale care ajuta cadrele medicale sa imbunatateasca serviciile medicale oferite;
- Metodologia pedagogiei parintilor prin care se recunoaste rolul crucial al parintilor in a ghida cadrele medicale in descoperirea povestilor personale ale pacientilor.

Cursul va fi gratuit.


In urma parcurgerii cursului se va primi o diploma de absolvire a cursului ca parte a proiectului european mai sus mentionat.


Pentru detalii puteti contacta organizatorii la tel. 021.322.85.81 sau e-mail: office@cecma.ro


Mai multe informatii se pot afla accesand pagina de internet a proiectului.





Adresa eveniment
Bucuresti , Romania
Telefon eveniment
021.322.85.81
Data eveniment
01.10.2012 - 30.10.2012
Banner eveniment
Email eveniment
office@cecma.ro
Site eveniment
http://heppy.projectize.eu/
Contacteaza