Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 02/25/2020
Data inceput
E.g., 02/25/2020
Data sfarsit

Cursul „ Detectia precoce si interventiile scurte in tulburarile legate de consumul de alcool”


Autor: elena


Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor (ALIAT), in parteneriat cu Centrul National de Studii pentru Medicina Familiei (CNSMF), organizeaza pe 20 Octombrie, la Bucuresti, Atelierul de educatie medicala continua pentru medicii de familie din regiunile Bucuresti- Ilfov si Sud-Muntenia, cu tema: "Detectia precoce si interventiile scurte in consumul problematic de alcool in asistenta primara".


Atelierele sunt creditate EMC de Colegiului Medicilor din Romania. Cursul se adreseaza medicilor de familie si are drept obiective: diseminarea cunostintelor si interventiilor pe tema abuzului de alcool, in randul medicilor de familie.


Acestia isi vor insusi cunostinte privind tulburarile legate de consumul de alcool, principiile de prevenire a recaderilor etc.
Vor dobandi si exersa abilitati noi:
- comunicarea cu pacientii la risc;
- tulburari legate de consumul de alcool;
- instrumente de screening.


Se pot inscrie medici de familie din: Bucuresti, Prahova, Targoviste, Arges, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman. Cursul se va desfasura in mai multe locatii ce se vor stabilii in functie de inscrieri.
Lectori: medici psihiatri/psihologi in echipa cu medici formatori MF


Participarea la curs este gratuita: atelierul are loc in cadrul proiectului "Centrul de incluziune sociala pentru persoanele dependente de alcool", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Adresa eveniment
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Telefon eveniment
0727.880.449
Data eveniment
20.10.2012 - 20.10.2012
Banner eveniment
Email eveniment
cnsmf@clicknet.ro
Site eveniment
http://www.alcocentru.ro/centrul-virtual-de-resurse/medici-de-familie/
Contacteaza