Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/11/2021
Data inceput
E.g., 06/11/2021
Data sfarsit

Cursul "Simulatorul Implantar"


Autor: elena

Quintessence International Romania Dental Education Division organizeaza in perioada 24- 25 septembrie si 15 - 16 octombrie, la Bucuresti, Cursul "Simulatorul Implantar"

Cursul va fi sustinut de Dr. med. Dent. Octavian Fagaras Specialist in Implatologie, Diplomate status ICOI, Expert in Implantologie certificat DGOI

Curs in 4 Module:

Modul I, Principii si tehnici chirurgicale in implantologia orala

Modul II, Implantarea in maxilar si mandibula

Modul III, Marirea ofertei osoase (sinuslift, grefe, bone spreading etc.) - live op

Modul IV, Protezarea supraimplantara

Antrenamentul practic in chirurgia implantara nu se efectueaza direct pe pacient, insa atunci cand este efectuat pe un simulator (fantoma) se poate compara cu programul de formare a pilotilor pe simulatorul de zbor.

Taxa de participare:

1400 euro (inclusiv materialele folosite) si se va sustine pentru minim 4 participanti. Pentru a garanta eficienta invatamantului, fiecare curs este limitat la maxim 6 participanti.

Pe tot parcursul modulelor, antrenamentul pentru implantare se desfasoara pe fantoma.

Cursul are ca scop sa ofere raspuns la intrebari precum:
- Cate implante sunt necesare pentru a avea o stabilitate suficienta? - Pentru a stabili un diagnostic sunt necesare o tomografie sau o gutiera de ghidaj?
- Care este materialul ideal pentru GBR?
- Este mai bun osul autolog?
- Care este tipul de membrana indicat de utilizat?
- Care este sistemul implantar ideal si cum se pot incadra dintii naturali intr-o lucrare cu implante?

Acest curs a fost conceput si dezvoltat de catre Prof. Dr. Manfred Lang din Germania cu intentia de a creea un "standard de aur" in implantologia "cu mana libera" calauzindu-se dupa ideea ca implantologia efectiva pentru medic si pentru pacient este o implantologie simpla.

Cursul este mereu actualizat pe masura aparitiei noilor tehnologii, tehnici si materiale.

La programul cursului din anul 2010, a fost adaugata partea de Piezosurgery, Radiologie si Imagistica in Implantologie.

Quintessence International Romania Dental Education Division, organizeaza pentru cei interesati si cursuri individuale de implantologie.

Cursul individual se va sustine cu o singura persoana si va acoperi toate domeniile implantologiei orale. Se va desfasura pe parcursul unei singure zile, intre orele 10.00 - 19.00, iar data sustinerii cursului se decide de comun acord cu participantul.

In cadrul cursului va fi efectuata o interventie life cu asistenta participantului.

Dupa absolvirea modulelor de curs se pot efectua planuri de terapie implantologica, de protezare supraimplantara si se poate practica implantologia pe pacient cu o manualitate deja formata si sigura.

Cursul contine cel putin o interventie live.
Quintessence International Romania Dental Education Division, organizeaza pentru cei interesati si cursuri individuale de implantologie. Cursul individual se va sustine cu o singura persoana si va acoperi toate domeniile implantologiei orale. Se va desfasura pe parcursul unei singure zile, intre orele 10.00 - 19.00, iar data sustinerii cursului se decide de comun acord cu participantul. in cadrul cursului va fi efectuata o interventie life cu asistenta participantului.
Cursurile se vor desfasura exclusiv la sediul Q MED PUBLISHING in centrul de educatie medicala postuniversitara din:

Bucuresti, soseaua Nordului, Nr. 62, Parter, Ap 0-1, sector 1, Tel. 021 232 26 28

Curs de implantologie
- SIMULATORUL IMPLANTAR - 1.400 EUR

SIMULATORUL IMPLANTAR -Curs de implantologie pe fantoma in 4 module de studiu teoretic si practic sustinute de Dr. Octavian Fagaras, Specialist in Implatologie, Diplomate status ICOI, Expert in Implantologie certificat DGOI.

Cursul se va desfasura in perioada 24-25 septembrie 2010 si 15-16 aprilie 2010 si va costa 1400 euro (inclusiv materialele folosite).
Cursul se va sustine pentru minim 4 participanti.

Pentru mai multe informatii despre acest curs dar pentru si programul detaliat va rugam accesati rubrica Cursuri si Simpozioane - Romania, de pe www.quintessence.ro.


Specializare eveniment
Adresa eveniment
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Telefon eveniment
021 232 26 28
Data eveniment
01.01.2011 - 03.01.2011
Banner eveniment
Email eveniment
Contacteaza