Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 07/14/2020
Data inceput
E.g., 07/14/2020
Data sfarsit

EDITIA A V A A FORUMULUI INTERNATIONAL PENTRU TURISMUL DE SANATATE


Autor: elena

EDITIA A V A A FORUMULUI INTERNATIONAL PENTRU TURISMUL DE SANATATE VA AVEA LOC IN OCTOMBRIE LA BUSTENI!

Fundatia Amfiteatru in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Turism organizeaza cea de -a cincea editie a Forumului International pentruTurismul de Sanatate in perioada 24 - 26 octombrie 2014 la Busteni.

Evenimentul se desfasoara sub egida Clusterului Medical "Sanatate Romania".

Forumul International pentruTurismul de Sanatate isi stabileste drept principal obiectiv promovarea potentialului turismului de sanatate din Romania din perspectiva celor mai noi tendinte si in conformitate cu cerintele actuale ale pietei nationale si europene.

Editia a V a a Forumului International pentruTurismul de Sanatate se va concentra pe tematica calitatii in sistemul medical si implicit in turismul medical in relatie cu consecintele Directivei 2011/24/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 9 martie 2011, abordand totodata teme legate de managementul pacientului si marketingul serviciilor medicale.

La eveniment vor participa reprezentanti ai autoritatilor publice din Romania, ai organismelor internationale, specialisti romani si straini, exponenti importanti din domeniul sanatatii si turismului, asiguratori, etc.

Forumul International pentruTurismul de Sanatate va reuni un numar de aproximativ 200 de participanti.

In cadrul evenimentului se vor dezbate teme de interes major pentru dezvoltarea turismului medical precum importanta medicinii centrate pe pacient sau rolul parteneriatelor transfrontaliere in promovarea destinatiilor de turism medical.

Se va acorda o atentie deosebita promovarii Romaniei ca destinatie de turism medical si se vor aduce in atentia participantilor domeniile in care suntem competitivi.

Editia a cincea a Forumului International pentruTurismul de Sanatate va crea o platforma de comunicare intre toti actorii implicati in evolutia acestui sector in vederea identificarii celor mai bune solutii si metode de dezvoltare a domeniului in Romania.


Tip eveniment
Adresa eveniment
Busteni , Prahova , Romania
Data eveniment
24.10.2014 - 26.10.2014
Banner eveniment
Contacteaza