Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 03/08/2021
Data inceput
E.g., 03/08/2021
Data sfarsit

English in Medicine (si online) - creditat EMC


Autor: elena


Westron School si Scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti (SNSPMPDSB) organizeaza cursul English in Medicine, acreditat de Colegiul Medicilor din Romania.


Cursul de desfasoara de 5 ani, avand pana acum peste 400 de cursanti, personalitati din domeniul medical, cadre universitare, directori de spitale, sefi de sectie, medici specialisti reputati, medici de familie,medici rezidenti, studenti la medicina.


Durata cursului: 40 ore (aproximativ 35 puncte EMC) - 2 sedinte de cate 3 ore/saptamana


Cursul asigura formarea deprinderilor de comunicare in domeniul medical si fixarea problemelor de gramatica necesare acestui tip de comunicare. Este recomandat ca prim curs in invatarea comunicarii medicale in engleza.


Orice curs de specialitate necesita cunoasterea limbii engleze la nivel cel putin mediu. De aceea, primul pas inainte de inscrierea la curs este evaluarea cunostintelor de limba engleza. Cursul nu poate fi eficient daca nivelul de cunoastere a limbii engleze a cursantilor nu este apropiat.


Pentru cei care nu sunt la nivelul necesar englezei de specialitate, va recomandam intai cursurile de engleza generala. Un incepator poate ajunge la nivel mediu dupa un curs intensiv de 6 luni. In acest interval se pot introduce doar cateva elemente de vocabular medical.


Taxa modul de curs: 40 ore/ 800 RON; 50 RON pentru Certificatul EMC


Materialele (text scris, audio, video) si asistenta pentru interviuri sau documente profesionale sunt gratuite.


Inscrierile au inceput. Numar maxim de cursanti: 10


CURSURI ONLINE


Cursurile de engleza medicala se pot desfasura si online, in grupe de cate 4 persoane (grupe diferite de medici si asistenti medicali), utilizand programul Skype pentru dialogul cu profesorul.
Adresa eveniment
Bucuresti , Romania
Telefon eveniment
0723658469
Data eveniment
01.09.2011 - 21.12.2011
Banner eveniment
Email eveniment
iulia.dumitrachescu@gmail.com
Site eveniment
http://westronschool.wordpress.com/2011/02/10/program-de-educatie-continua-organizat-de-cnecmmdf-in-
Contacteaza