Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/08/2021
Data inceput
E.g., 06/08/2021
Data sfarsit

Facultatea de Farmacie din cadrul UMF ‘Carol Davila’ Bucureşti organizează ZIUA PORŢILOR DESCHISE pe 7 aprilie 2014


Autor: elena

Facultatea de Farmacie din cadrul UMF 'Carol Davila' Bucuresti organizeaza ZIUA PORTILOR DESCHISE pe 7 aprilie 2014

Societatea Studentilor in Farmacie Bucuresti impreuna cu Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, organizeaza pe data de 7 aprilie 2014, la ora 12.00, o noua editie a proiectului Ziua Portilor Deschise.

Prin intermediul acestui proiect, viitorii studenti au ocazia de a lua un prim contact cu mediul academic, pot afla mai multe detalii privind curricula universitara si, pe langa prezentarea salilor de lucrari practice, au ocazia sa asiste la numeroase lucrari experimentale demonstrative, facand astfel un prim pas in viitoarea lor profesie de farmacist.

Cu aceasta ocazie, elevii sunt invitati sǎ facǎ primii pasi spre un viitor plin de oportunitati.

La eveniment vor participa: decanul Facultǎtii de Farmacie, prof. Dumitru Lupuleasa si prodecanii Facultatii de Farmacie dar si cadrele didactice de la disciplinele: Chimie Organica, Chimie Farmaceutica, Botanica Farmaceutica.

In cadrul evenimentului, cadre universitare de renume vor expune diverse prezentari pe tema "Small bite, big threat", cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Sanatatii, participantii avand astfel sansa de a primi numeroase informatii cu privire la modalitatile de raspandire cat si de prevenire a bolilor provocate de insecte.

Cu o vechime de peste 90 de ani in invatamantul superior medical si farmaceutic, Facultatea de Farmacie reprezinta un mediu academic de exceptie in care studentii sunt incurajati in permanenta spre perfectionare profesionala, baza materiala, interesul tinerilor studenti si perseverenta stand la baza prestigiului capatat de-a lungul anilor.

Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti este una dintre cele mai cunoscute institutii de invatamant superior de profil din Romania si va asteapta cu portile deschise. Inscrierile se fac intre 15 martie - 1 aprilie pe site-ul www.ssfbucuresti.ro Contact : e-mail: [email protected] Site - ssfbucuresti.ro Facebook - www.facebook.com/SSpHarmaBucuresti Youtube - www.youtube.com/SSpharmaBucuresti Telefon - 0720.699.634

Divizia de PR&COMUNICARE
Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"
031.418.04.08 0752.23.15.73
[email protected]
[email protected] www.umfcaroldavila.


Adresa eveniment
Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti
Data eveniment
07.04.2014 - 07.04.2014
Banner eveniment
Contacteaza