Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 09/28/2020
Data inceput
E.g., 09/28/2020
Data sfarsit

Forum Psihiatru.ro


Autor: elena

VERSA PULS MEDIA organizeaza in parteneriat cu Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie si Societatea Romana Alzheimer, cea de a V-a editie a Forumului "Psihiatru.ro" care va avea loc sambata, 08 noiembrie 2014, la Institutul National de Statistica din Bucuresti sub coordonarea doamnei Prof. Dr. Catalina TUDOSE si domnului Prof. Dr. Florin TUDOSE.

Tema din acest an a Forumului Psihiatru.ro este "Breaking News: Psihiatria" si se va concentra, ca de obicei, pe dezbateri in jurul temelor aduse in discutie.

Asa cum este consacrat, manifestarea - care se adreseaza medicilor psihiatri, psihologilor, psihoterapeutilor si medicilor de familie si de alte specialitati - se va desfasura pe parcursul intregii zile, intre orele 9.00. si 18.00.

Din comitetul stiintific, ii putem enumera: Prof. dr. Aurel Nirestean - Presedintele Asociatiei Romane de Psihiatrie si Psihoterapie, Prof. dr. Catalina Tudose, Prof. univ. dr. Florin Tudose, Prof. dr. Iuliana Dobrescu, Acad prof. dr. Mircea Lazarescu, Prof. dr. Ioana Miclutia, Acad. Prof. dr. Dan si Sorin Riga, Prof. dr. Daniel David, Dr. Dan Peretianu, Prof. dr. Michael Davidson, Prof. dr. Dragos Marinescu.

Taxa de participare de 100 RON include si un abonament pe anul 2014 la revista Psihiatru.ro. Doar in cadrul Forumului se vor putea face abonamente la numai 89.00 de lei, pentru anul 2015. De asemenea, pe parcursul evenimentului participantii si lectorii vor beneficia de diferite suprize si cadouri.

Inscrierea la Forum se poate face online pana in data de 5 noiembrie 2014, iar participantii astfel inscrisi vor primi pe loc la finalul evenimentului diploma de participare. Inscrierile directe in ziua Forumului se fac pe loc, pana la limita locurilor disponibile, pe principiul primul venit primul servit.

Mai multe informatii despre programul manifestarii precum si comitetul stiintific in curand pe site-ul nostru ( www.forumpsihiatru.ro) si pe facebook sau ne puteti contact oricand prin dl Luca Bica, Event Project Manager, e-mail: luca.bica@pulsmedia.ro tel.: (+4) 0727.500.364.

Mai multe informatii pe site-ul: www.forumpsihiatru.eu

Specializare eveniment
Adresa eveniment
Institutul National de Statistica
Telefon eveniment
(+4) 0727.500.364.
Data eveniment
08.11.2014 - 08.11.2014
Banner eveniment
Email eveniment
marketing@plusmedia.ro
Site eveniment
http://www.forumpsihiatru.eu
Contacteaza