Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/07/2021
Data inceput
E.g., 06/07/2021
Data sfarsit

Gala Medica - editia a III-a


Autor: elena


Colegiul Medicilor din Romania organizeaza pe 6 iunie 2011, la Teatrul Odeon, editia a III-a a Galei Medica.


Elementele de noutate al acestei editii sunt introducerea unei noi categorii inedite - "Medicul implicat", inspirata de contextul actual si mici modificari, dar importante, la nivel de regulament.


Inscrieri


In acest an, in competitia Galei Medica participantii pot fi inscrisi si la propunerile colegilor, pacientilor sau organizatiilor, care pot semnala organizatorilor cazuri pe care le considera demne de a intra concura la un premiu.


La aceasta editie, Gala Medica trece granita unui eveniment contemplativ si ofera spatiul necesar de manifestare a actiunilor de responsabilitate sociala, dupa cum anunta Colegiul Medicilor din Romania.


Inscrierile vor avea loc in perioada 12 aprilie - 10 mai 2011. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa trimita un e-mail pe adresa [email protected], continand numele complet, un CV, categoria la care doresc sa participe, motivatia pentru care o fac si descrierea proiectului (acolo unde este cazul), precum si articolul sau reportajul video, daca este cazul.


Toti cei care doresc sa semnaleze un caz deosebit, fie medici, pacienti sau organizatii o pot face printr-un simplu e-mail, pe aceeasi adresa. Organizatorii vor lua legatura cu cei propusi pentru a-i intreba daca sunt de acord sa fie inscrisi in concurs.


Categoriile de inscriere sunt:
  • Cel mai bun comunicator medic

  • Medicul implicat

  • Jurnalism de sanatate (presa scrisa, audio-video, online)‏

  • Proiectul unei asociatii de pacienti cu cea mai mare adresabilitate

  • Cea mai activa asociatie studenteasca din universitatile de medicina

  • Cel mai bun produs de finantare pentru medici

  • Cea mai buna initiativa in domeniul bancar pentru medici

  • Premiu pentru inovatie medical

  • Internet medical (cel mai activ site pentru medici in 2010, blogul anului - medici)

  • Premiul publicului
Dupa terminarea perioadei de inscriere, juriul format din reprezentanti ai Colegiului Medicilor din Romania va face trei nominalizaricpentru fiecare categorie.


Acestea vor fi postate pe site-ul gala.medicalnet.ro pentru ca publicul vizitator /cititorii sa-si poata exprima optinile prin vot. Persoana sau proiectul care va culege cele mai multe voturi va primi premiul special al publicului.


Cele trei nominalizari facute la fiecare categorie vor fi prezentate atat in cadrul Galei, dar si intr-un numar special al revistei Medica dedicat acestui eveniment.


Campania "Respecta-ti Medicul!"


Participantii la Gala Medica vor participa activ la viata si problemele societatii, evenimentul gazduind lansarea oficiala a campaniei de constientizare - "Respecta-ti medicul!"


PaginaMedicala.ro participa la Gala Medica si in 2011


PaginaMedicala.ro participa si anul acesta la Gala Medica, sectiunea Internet Medical. In 2010 site-ul PaginaMedicala.ro - Comunitatea medicala online a fost desemnat Cel mai activ site medical de catre Colegiul Medicilor din Romania, la Gala care a premiat valorile medicinei romanesti.
Adresa eveniment
Teatrul Odeon, Bucuresti, Bucuresti, Romania
Data eveniment
06.06.2011 - 06.06.2011
Banner eveniment
Email eveniment
Contacteaza