Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 01/26/2021
Data inceput
E.g., 01/26/2021
Data sfarsit

Gala Medica - Editia a V-a


Autor: elena


Colegiul Medicilor din Romania va organiza pe 19 iunie, la Bucuresti, editia a V-a a Galei Medica.


Acest eveniment aduce, ca in fiecare an,in lumina reflectoarelor oameni si organizatii, care au un numitor comun: doresc sa schimbe ceva in sistem, doresc ca prin eforturile lor sa puna lucrurile in miscare.
Inscrierile sunt deschisein perioada 14 mai - 2 iunie 2013 pentru urmatoarele categorii:


- Cel mai bun comunicator medic


Aceasta categorie doreste sa incurajeze medicii sa fie prezenti mai multin spatiul public, saisi faca cunoscute opiniile si problemele, dar si sa dezvolte comunicarea medic-pacient. De aceea, la aceasta categorie se potinscrie medicii cu aparitii publicein 2012 si medici apreciati pentru buna comunicare medic-pacient.


- Medicul implicat - premiul "Dr. Alexandru Pesamosca"

Sunt multi medici care fac mult mai multe lucruri decat profesia lor de baza. Din acest motiv, dorim saii facem cunoscuti pe cei care se implicain comunitate, fac voluntariat, colaboreaza cu ONG-uri, asociatii de pacienti, etc.

- Jurnalism de sanatate (presa scrisa, audio-video, online)

Sistemul sanitar este o sursa generoasa de stiri pentru jurnalisti. La categoria Jurnalism de sanatate se potinscrie articole, reportaje, opinii despre sistemul sanitar si despre medici din 2012.‏

- Proiectul unei asociatii de pacienti cu cea mai mare relevanta

Aceasta categorie se adreseaza exclusiv asociatiilor de pacienti si doreste sa promoveze proiectele care au ajutat, informat un procentaj cat mai mare de pacienti dintr-o patologie sau zona geografica. De exemplu, daca vorbim despre o asociatie mai mica,insa extrem de activa la nivel local, este relevant faptul ca a ajutat prin proiectele sale un procent cat mai mare de pacienti din acea regiune.

- Cea mai activa asociatie studenteasca din universitatile de medicina

Asteptaminscrieri ale asociatiilor studentesti cu proiecte realizatein 2012, atat pentru studenti, pacienti, comunitate, etc.

- Premiu pentru inovatie medicala

Categoria se adreseaza proiectelor de cercetare.

- Cel mai activ site pentru medici

Se pot inscrie site-urile dedicate medicilor.

- Cel mai activ medic pe Internet

Internetul a devenit deja o sursa de informare extrem de importanta pentru medici. Aceasta categorie, creata impreuna cu Libra Internet Bank, este destinata medicilor care scriu articole in reviste online de specialitate ori sustin cursuri online. Libra Internet Bank apreciaza medicii care impartasesc pasiunea pentru mediul virtual si noi tehnologii, reflectata in strategia bancii de inovatie in serviciile bancare online.

- Medicul intreprinzator

In DEX, inpreprinzator inseamna cel care trece usor la actiune, care are initiativa. De aceea, la aceasta categorie, creataimpreuna cu Banca Transilvania, dorim sa facem cunoscuti si sa premiem medici care au avut initiativa deschiderii unui cabinet, care au castigat proiecte, care au atras fonduri din sponsorizari sau alte surse pentru unitatea sanitarain care lucreaza.

- De profesie medic in Romania


Aceasta categorie s-a nascutin urma proiectului cu acelasi nume, initiat de Consiliul Investitorilor Straini, la care Colegiul Medicilor din Romania este partener. Ideea de la care a pornit proiectul este sa reduca exodul medicilor din Romania.in afara conditiilor materiale, acest lucru poate fi facut si prin aratarea respectului fata de medici. O modalitate de a arata respect este, ca si prin intermediul acestei categorii, sa facem cunoscute povestile medicilor foarte buni, care aleg sa nu plece din Romania, careisi fac meseriain conditii grele, care lupta cu lipsurile sistemului sanitarin fiecare zi.


- Premiul publicului

Premiul publicului va fi votat pe site-ul Galei Medica (gala2013.cmr.ro), Dupaincheierea perioadei deinscriere, fiecare vizitator va putea vota un singur om sau proiect.
In acest an, avem trei categorii noi, realizateimpreuna cu partenerii nostri: Cel mai activ medic pe internet, Mediculintreprinzator si De profesie medicin Romania.

Ii rugam pe cei care doresc sa se inscrie sa ne trimita un e-mail pe adresa gala@cmr.ro cu numele intreg, un CV, categoria la care doresc sa participe, motivatia pentru care o fac si descrierea proiectului.
Adresa eveniment
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Data eveniment
19.06.2013 - 19.06.2013
Banner eveniment
Email eveniment
gala@cmr.ro
Site eveniment
http://cmr.ro
Contacteaza