Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 07/03/2020
Data inceput
E.g., 07/03/2020
Data sfarsit

MALPRAXISUL MEDICAL: ASPECTE MEDICALE SI JURIDICE. ROLUL MEDIERII CA SOLUTIE ALTERNATIVA DE REZOLVARE A ACUZATIILOR DE MALPRAXIS


Autor: elena


ACRFPC in colaborare cu CMMedical si Editura Etna, au placerea de a va invita sa participati la cea de a treia Conferinta axata pe problemele de actualitate referitoare la Malpraxisul medical, cu tema: MALPRAXISUL MEDICAL: ASPECTE MEDICALE SI JURIDICE. ROLUL MEDIERII CA SOLUTIE ALTERNATIVA DE REZOLVARE A ACUZATIILOR DE MALPRAXIS care va fi organizata in zilele de 21-23 noiembrie 2014 in Bucuresti.

Succesul primelor doua conferinte cu aceasta tema, care s-au desfasurat in 2012 si 2013, inmultirea alarmanta a acuzatiilor de malpraxis la adresa cadrelor medicale, precum si lacunele legislative in acest domeniu, ne-au determinat sa continuam in aceasta directie.

Evenimentul pe care il organizam isi propune in primul rand sa prilejuiasca un util schimb de opinii intre principalele parti implicate intr-un caz de malpraxis: pacienti, medici, juristi, societati de asigurare.

In mod special, mediatorii sunt chemati sa prezinte avantajele medierii ca metoda alternativa de rezolvare a conflictelor de aceasta natura.

Ne asteptam la o manifestare stiintifica de inalta tinuta prin participarea unor lectori de renume, care vor aduce in discutie aspecte medicale si juridice ale erorilor medicale.

Se va insista in mod special asupra metodelor alternative de rezolvare a conflictelor din domeniul medical cu accent pe mediere, considerata o solutie de electie, favorabila tuturor partilor implicate.

O sectiune aparte va fi dedicata avantajelor si limitelor asigurarilor de malpraxis.

Subliniem caracterul interdisciplinar al evenimentului si valoarea accentuat practica prin facilitarea unui schimb de opinii intre parti care, de cele mai multe ori, se plaseaza pe pozitii antagoniste si care ajung fata in fata doar in cazul unor eventuale conflicte.

Credem ca temele selectionate de Comitetul stiintific al Conferintei sunt de maxima actualitate in conditiile in care, in toata lumea, acuzatiile de malpraxis medical devin din ce in ce mai numeroase iar sumele care se cer ca despagubiri de catre cei care se considera prejudiciati ajung deja la valori foarte mari, cu tendinta de crestere progresiva.

Speram la o cat mai larga participare ca auditori sau cu comunicari atat a cadrelor medicale cat si a juristilor, pacientilor, reprezentantilor societatilor de asigurare si, in mod special, a mediatorilor profesionisti.

Va invitam sa contribuiti la programul stiintific prin trimiterea de lucrari originale personale sau ale colectivelor dumneavoastra, care vor putea fi selectionate pentru comunicare orala sau poster.

Manifestarile vor fi creditate de catre Colegiul Medicilor din Romania si de OAMMR cu ore de educatie medicala continua.

Mediatorii vor primi de asemenea credite din partea Consiliului de mediere.

TAXA DE PARTICIPARE este de 250 RON pentru toti participantii, cu exceptia asistentilor medicali la care taxa este de 50 RON si a studentilor la care taxa este de 100 RON.

Achitarea taxei se va face prin virament bancar in contul: ACRFPC C.I.F. 26510909 RO50RNCB0073115751340001, deschis la BCR, fil. sect.2

Dupa data de 10. 11. 2014, plata taxei de Congres, se poate efectua numai la Biroul Organizare Congres deschis in holul salii de conferinta, cu incepere de la ora 8.15, in 21 sau 22 noiembrie 2014.

Inscrierea si confirmarea platii taxei de participare se vor efectua prin trimiterea unei copii a ordinului de plata la adresa postala: Aleea Dobrina Nr.4 Bl 49B Scara B Apartament 46 Sector 2 Bucuresti, prin fax nr. 021.6275267 sau scanata la adresa de email : maff71@yahoo.com.

Informatii suplimentare puteti obtine prin: -Mail: maff71@yahoo.com -Tel. : 0723166425 , http://enter-training.ro/. - PRIN CARE SE POATE ACHITA ON-LINE TAXA DE PARTICIPARE

TEMATICA

 MALPRAXISUL IN DIFERITE SPECIALITATI MEDICALE

 EVALUAREA PREJUDICIILOR IN CAZURILE DE ERORI MEDICALE

 ACTUALITATI PRIVIND REGLEMENTAREA JURIDICA A MALPRAXISULUI MEDICAL

 MEDIEREA CONFLICTELOR DIN DOMENIUL MEDICAL, INTRE BENEFICII SI LIMITE

 ASIGURAREA DE MALPRAXIS O SIMPLA FORMALITATE?

 VARIA
Tip eveniment
Adresa eveniment
Bucureşti , România
Telefon eveniment
0723166425
Data eveniment
21.11.2014 - 23.11.2014
Banner eveniment
Email eveniment
maff71@yahoo.com
Contacteaza