Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 01/21/2021
Data inceput
E.g., 01/21/2021
Data sfarsit

Medicina de Familie - prezent si perspective


Autor: elena


Societatea de Medicina de Familie Arad impreuna cu Societatea Nationala de Medicina Familiei si Universitatea de Vest "Vasile Goldis" Arad, cu sprijinul Patronatului Medicilor de Familie Arad si al Directiei de Sanatate Publica Arad, organizeaza in perioada 12-14 septembrie 2013:

Conferinta Regionala:
"Medicina de Familie - prezent si perspective"

Conferinta este cu participare internationala, la aceasta manifestare confirmandu-si deja prezenta lectori de marca din Ungaria, Germania, Israel, Suedia, Anglia.


Manifestarea este organizata in colaborare cu societatile judetene similare din Timis, Bihor, Caras-Severin, Alba, Hunedoara, Salaj, Satu Mare, Maramures. Estimam o participare a cel putin 600 de medici de familie din intreaga tara.

La deschiderea acestei manifestari au fost invitate personalitati din conducerea Ministerului Sanatatii, a Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Societatii Nationale de Medicina de Familie, Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie, Colegiului Medicilor din Romania, Asociatiilor de Pacienti, precum si cele din conducerea locala si judeteana Arad.

Conferinta se va desfasura in Aula Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad. Capacitatea salii este de 450 locuri. Concomitent cu lucrarile conferintei se vor desfasura si workshopuri si ateliere in 4 sali cu capacitati cuprinse intre 60 si 120 locuri. Fiecare sesiune de workshop va avea o tema definita. In cadrul lor pot avea loc si prezentari de firma.

De asemenea, in holul salii de conferinta, cu o suprafata de 600 m2, se va organiza o expozitie de standuri.

In premiera conferinta va fi transmisa si live pe un site dedicat acestui eveniment.

Din partea organizatorilor, participantilor li se va oferi o geanta, un caiet cu programul conferintei, ecuson, 6 cofee break-uri, 2 lunch-uri si un cocktail de bun venit.

Totodata, programul Conferintei va fi completat si cu un program cultural-artistic si turistic.

Mai multe detalii pe site-ul conferintei: www.conferinta.confar.ro


Conferinta Nationala de Medicina de Familie reprezinta o ocazie excelenta pentru cresterea vizibilitatii companiilor active in domeniul medical, prin promovarea produselor si a serviciilor direct catre cadrele medicale participante la Conferinta.

Comitetul de Organizare ofera asistenta companiilor medicale interesate de participarea la Conferinta Nationala de Medicina de Familie pentru atingerea obiectivelor dorite si pentru intrarea in contact cu grupul tinta de medici de familie, participanti la acest eveniment.

Accesul in expozitie este liber pentru toti participantii la Conferinta, pe baza ecusonului de participant.

In cazul in care sunteti interesat de participarea la Conferinta Regionala de Medicina de Familie si doriti detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: info@amfa.ro.Specializare eveniment
Adresa eveniment
Aula Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad , Romania
Data eveniment
12.09.2013 - 14.09.2013
Banner eveniment
Email eveniment
info@amfa.ro
Site eveniment
www.conferinta.confar.ro
Contacteaza