Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 03/09/2021
Data inceput
E.g., 03/09/2021
Data sfarsit

ROMMEDICA 2013


Autor: elena


Centrul Expozitional ROMEXPO organizeaza in perioada 09 - 12 aprilie 2013, la Bucuresti, cea de a XXIII-a editie a expozitiei internationale de medicina si farmacie ROMMEDICA.


Evenimentul se adreseaza: specialistilor din domeniul medicinei si farmaciei, respectiv firmelor de aparatura si soft medical, companiilor farmaceutice, bancilor si societatilor de finantare si leasing, centrelor medicale private.


ROMMEDICA reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata care expun, cu aceasta ocazie noi produse si tehnologii, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii la preturi avantajoase, sau de a negocia direct cu furnizorii. De asemenea, companiile participante isi pot forma o imagine completa si actualizata asupra evolutiei pietei de profil avand totodata posibilitatea de a intra in contact direct cu clientii actuali sau potentiali, beneficiind astfel de posibilitati excelente de a incheia contracte de succes.


Pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator va putea asista la prezentari si demonstratii live ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de firmele participante.


In completarea programului expozitional, organizatorii impreuna cu partenerii, au conceput si in acest an, o serie de evenimente conexe - conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.


Conferintele sustinute in cadrul evenimentului Rommedica sunt creditate EMC.


La editia din anul 2012, ROMMEDICA a reunit un numar de peste 70 de companii din domeniul medical, fiind vizitata de aproximativ 4000 de vizitatori specialisti.
Adresa eveniment
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Data eveniment
09.04.2013 - 12.04.2013
Banner eveniment
Email eveniment
rommedica@romexpo.ro
Site eveniment
http://www.rommedica.ro/despre
Contacteaza