Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/08/2021
Data inceput
E.g., 06/08/2021
Data sfarsit

Simpozion AMSMB


Autor: elena


Asociatia Medicilor Stomatologi din Municipiul Bucuresti si Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice organizeaza in perioada 19-20 aprilie, la Bucuresti, Simpozionul AMSMB.


Simpozionul este creditat cu 50 credite EMC.


Simpozionul din acest an al AMSMB, impreuna cu SRPDMF membre UNAS, isi propune ca pe langa cursurile pe care AMSMB le sustine pe parcursul anului, sa dezbata doua teme de larg interes atat pentru medicii aflati la inceputul carierei, cat si pentru cei cu experienta.


Managementul actual al diverselor forme de edentatie, recomanda deseori tratamente protetice pe implanturi dentare, pornind de la calitatile dovedite in timp de acest tip de abordare: functionalitate mentinuta pe perioade lungi de timp, predictibilitatea rezultatelor, calitatea mai buna a vietii


Fundamentarea planului de tratament pe datele obtinute prin evaluarea clinica si paraclinica a pacientului, etapizarea si pregatirea pentru aplicarea planului convenit in toate etapele lui, evaluarea rezultatelor de etapa si aplicarea corectiilor necesare, reprezinta cerintele specifice pentru un tratament protetic pe implanturi precum si urmarirea in timp a evolutiei pacientului.


Uneori apar complicatii ce vor solicita interventia competenta si responsabila a fiecarui actor implicat: medic sau medici, tehnicieni dentari, igienista orala,pacient. Din pacate, in egala masura, ne confruntam si cu numeroase esecuri ale acestei practici, o cauza deloc de neglijat, fiind reprezentata de constructia protetica realizata pe implanturi.


Chiar si un esec, de nedorit de altfel, are o parte utila doar daca este inteles, explicat si impartasit ca experienta valoroasa in continuarea unei atitudini preventive mai eficienta.


Practica medicinii dentare, in mare parte de natura chirurgicala, pune medicul dentist in situatia de a-si manifesta in fiecare moment preocuparea pentru un management corespunzator al pacientilor cu diverse tipuri de infectii( virale, microbiene, fungice).


Cunoasterea si respectarea regulilor de ingrijire a acestei categorii de pacienti, a particularitatilor de abordare a lor, recurgerea justificata la o medicatie specifica, eficienta precum si la masuri de protectie individuala si colectiva, reprezinta componente esentiale ale comportamentului competent de care trebuie sa dea dovada medicul dentist.


De asemenea, in cadrul tratamentului specific stomatologic, uneori este nevoie sa il asociem cu folosirea de antibiotice si antiinflamatoare, utilizarea lor rationala conform unor orientari si scheme moderne de tratament medicamentos, usureaza munca medicului practician.


In cadrul simpozionului, vom incerca sa propunem si prezentarea demersului pe care ar trebui sa-l parcurgem in incercarea de propunere de proiecte cu finantare din fonduri europene, vizand cresterea calitatii si diversificarea ingrijirilor de sanatate, oferite in cabinetele de medicina dentara.


La toate aceste probleme enumerate mai sus, vor incerca sa raspunda in cadrul simpozionului invitati de marca atat din tara,cat si din strainatate.


Taxa de participare


- pentru membri UNAS, SRS, AMSPPR - 150 Ron


- pentru nemebri UNAS, SRS,AMSPPR - 250 Ron


- rezidenti/pensionari-100 Ron


Taxa pentru inscriere la simpozion poate fi achitata astfel:


- sediul AMSMB din Bucuresti, str. Mitropolit Filaret, nr. 24, sector 4 pana pe data de 17.04.2013


- trimisa in contul AMSMB - RO18RNCB0075035212230001, BCR filiala sector 4, prin ordin de plata nominal, foaie de varsamant pana la data de 15.04.2013, specificandu-se la rubrica de explicatii: taxa pentru simpozion pentru doctor ( numele si prenumel complet al persoanei pentru care se trimite aceasta taxa) si calitatea sa: membru UNAS, SRS, AMSPPR


- incepand cu data de 19.04.2013 direct la secretariatul simpozionului din str. Calea Rahovei, nr.198 A, sector 5.


Dupa data de 15.04.2013 nu se mai trimite prin banca taxa pentru simpozion , intrucat nu mai este timp pentru inscrierea in liste, urmand sa achitati taxa direct la secretariatul simpozionului..
Specializare eveniment
Adresa eveniment
CRYSTAL PALACE BALLROOMS, Bucuresti, Bucuresti, Romania
Telefon eveniment
004021-335.61.87, 337.00.40
Data eveniment
19.04.2013 - 20.04.2013
Banner eveniment
Email eveniment
Site eveniment
http://www.unas.ro/unas/content/view/1528/1
Contacteaza