Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 04/21/2021
Data inceput
E.g., 04/21/2021
Data sfarsit

Simpozion franco - roman Alzheimer, o problema interdisciplinara - Editia a II-a


Autor: elena


AMARA - asociatie pentru boala Alzheimer, organizeaza in perioada 4-5 iulie 2013 la Armentieres- FRANTA, al doilea simpozion franco-roman "Alzheimer, o problema interdisciplinara".


Invitat de onoare este savantul francez Emile-Etienne Baulieu care va tine o conferinta pe data de 5 iulie 2013 la orele 14:00 intitulata: "Nouvelle approche du traitement de la maladie d'Alzheimer et d'autres demences seniles".


Simpozionul este agreat de Colegiul Medicilor din Iasi (se vor elibera adeverinte de participare la toti medicii participanti, pentru obtinerea ulterioara a Creditelor CMR).


Simpozionul va fi urmat de un eveniment cultural solidar, intitulat "Passion Opera" organizat cu concursul benevol al artistilor de renume international "Mihaela Mingheras-Couture (Paris), Alina Pavalache-Cophignon (Paris), Valentin Vasiliu (Bucuresti/USA), Marcian David (IASI).


Vor participa de asemenea ca invitati concertisti de onoare : soprana Lacramioara Cosmescu (Filarmonica Academica Bucuresti) si contra-tenorul Thomas Goethals (Dunquerque/France). Acest concert va marca si aniversarea bicentenarului de la nasterea compozitorilor GiuseppeVerdi si Richard Wagner.


Pentru participare trebuie completat (la toate rubricile) buletinul de inscriere + optiuni (restaurare prinz si seara la pret congres) si adaugata dovada de transfer al totalului general. Toate aceste documente trebuie trimise la adresa : [email protected].


Confirmarea de inscriere o veti primi imediat ce totalul general (taxa de inscriere+optiuni) va fi transferata in contul asociatiei AMARA.


TAXA DE INSCRIERE INCLUDE: acces la simpozion pe zilele de 4 si 5 iulie, mapa de participant si ecusonul,pauzele cafea, acces la conferinta Pr.Baulieu si acces la concert din data de 5 iulie la orle 20:00.


TAXA DE INSCRIERE NU ACOPERA: transportul aerian Romania - Franta (cu posibiltate de reducere al costului biletului la tarif conferinta prin prezentare de cod agrement in momentul rezervarii ), transportul feroviar SNCF Paris/Armentieres(cu posibilitate de reducere de 20% din costul biletului prin prezentare la ghiseu garii Paris Nord al fisetului tarif simpozion pe care vi'l trimitem la cerere ), locatia la hotel, costul meselor de prinz si seara (dar puteti opta pentru servirea pranzului si cinei in incinta EPSM, la pret de conferinta de 11€/pers/zi, prin prezentarea tichetelor de restaurant care va vor fi inmanate in momentul inregistrarii pe data de 4iulie la 8h30; Aceasta optiune trebuie validata pe buletinul de inscriere si adaugata suma corespunzatoare meselor dorite la taxa de inscriere ( la rubrica Total general).


Transportatorul oficial partener este AIR FRANCE/KLM ( prin prezentarea codului de agrement in momentul rezervarii, beneficiati de reduceri de pret la companiile aeriene parteneri AIRFRANCE/KLM )


Pentru transportul feroviar SNCF de la Paris/Armentieres trimitem la cerere, fise de reducere transport de 20% din tariful normal.


Informatii si imprimare formulare de inscriere si transport pe web : http://www.epsm-lille-metropole.fr/
informatii pe situl AMARA- infolocale (la rubrica "contact"):


http://www.infolocale.fr/la-madeleine_59368_association-pour-la-maladie-...Adresa eveniment
Armentières, Franta
Data eveniment
04.06.2013 - 05.07.2013
Banner eveniment
Email eveniment
Site eveniment
http://www.epsm-lille-metropole.fr/content/2e-symposium-franco-roumain
Contacteaza