Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 02/28/2021
Data inceput
E.g., 02/28/2021
Data sfarsit

Simpozion National de Endocrinologie Pediatrica - Editia a IV-a


Autor: elena


U.M.F "Victor Babes" Timisoara-Clinica II Pediatrie si Asociatia pentru sanatatea copiilor "Pediatrie Bega" organizeaza in perioada 15-17 mai, la Timisoara, cel de al 4-lea Simpozion National de Endocrinologie Pediatrica cu participare internationala "EndoPed".


Manifestarea se afla sub patronajul Global Pediatric Endocrinology and Diabetes (GPED) si este
inclusa in calendarul manifestarilor organizate in anul 2013 de catre Societatea Romana de Pediatrie
si Societatea Romana de Genetica Medicala (SRGM).


Societatea Europeana de Endocrinologie Pediatrica (ESPE) a fost desemnata, in mod oficial, de catre Comisia Europeana ca organ responsabil pentru organizarea si monitorizarea formarii in endocrinologia pediatrica.


In momentul de fata in tara noastra Endocrinologia pediatrica este o specialitate aflata in stadii incipiente care necesita pentru organizarea ei eforturi deosebite din partea tuturor celor implicati in rezolvarea patologiei endocrine a pacientilor din grupa de varsta pediatrica, fie endocrinologi, fie pediatrii. in acest sens se inscrie si ENDOPED simpozion aflat la a 4-a editie.


Ca si in anii precedenti participantii la ENDOPED vor avea posibilitatea sa impartaseasca noi achizitii stiintifice in endocrinologia pediatrica si, in plus, se vor bucura de atmosfera orasului istoric.


Grupul tinta caruia i se adreseaza acest simpozion: medici pediatri cu preocupari in endocrinologia pediatrica, medici endocrinologi care au in supraveghere si tratament pacienti din grupa de varsta pediatrica, medicilor neonatologi precum si medicilor de familie interesati in recunoasterea patologiei endocrinologice a copilului si adolescentului.


TAXA DE PARTICIPARE


Va fi achitata prin ordin de plata in contul Organizatorului simpozionului mentionat in formularul de participare: Asociatia pentru Sanatatea Copiilor "Pediatrie Bega" (IBAN: RO16BRDE360SV00732743600), cu mentiunea "TAXA ENDOPED 2013"
Specializare eveniment
Adresa eveniment
Hotel Timisoara, Timisoara, Timis, Romania
Data eveniment
15.05.2013 - 17.05.2013
Banner eveniment
Email eveniment
endoped@yahoo.com
Site eveniment
http://www.umft.ro/data_files/documente-atasate-evenimente/652/anunt_20final_202013.pdf
Contacteaza