Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/07/2021
Data inceput
E.g., 06/07/2021
Data sfarsit

Simpozionul Academician Nicolae Cajal - Editia a VIII-a


Autor: elena


Fundatia Nicolae Cajal, Institutul Clinic Fundeni, Institutul de Virusologie Stefan Nicolau si Fundatia Dan Setlacec organizeaza in perioada 27 - 29 martie, la Bucuresti, cea de-a VIII-a editie a Simpozionului Academician Nicolae Cajal.


Simpozionul Cajal promoveaza an de an cercetarea pentru ca aceasta pleaca in primul rand de la necesitatile clinice, toate raspunsurile la marile intrebari (oncologie, transplant, cardiologie etc) aflandu-se in laboratoarele de cercetare.


Tematica acestei editii este cea deja traditionala:


1. Medicina si Cercetarea Translationala (genomica, biologie moleculara si celulara) - Presedinte Prof. Dr. Irinel Popescu


2. Virusologia si Medicina Moleculara (terapii antivirale, antitumorale si celulare, HIV, HPV si infectii hepatice) - Presedinte Prof. Dr. Costin Cernescu


In ultima zi a manifestarii vor fi acordate premiile Herbert Berler Barbu, care se adreseaza tinerilor talentati cu potential de dezvoltare semnificativa pe plan aplicativ si capacitatea sa comunice in termeni clari contributia lor in domeniile stiintifice pe care le reprezinta.


Puteti descarca de aici anuntul evenimentului si formularul de participare.
Adresa eveniment
Hotel Howard Johnson - Sala Platinum, Bucuresti, Bucuresti, Romania
Telefon eveniment
0756 162 100
Data eveniment
27.03.2013 - 29.03.2013
Banner eveniment
Site eveniment
http://www.trima-events.ro
Contacteaza