Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/09/2021
Data inceput
E.g., 06/09/2021
Data sfarsit

Simpozionul „Formare profesionala pentru implementarea noilor tehnologii in sistemul de sanatate”


Autor: elena


Societatea Romana de Reumatologie organizeaza in perioada 2-5 iulie, la Sibiu, Simpozionul "Formare profesionala pentru implementarea noilor tehnologii in sistemul de sanatate" POS DRU 55648.


Medicii rezidenti, specialisti sau primari cu interes si preocupari in tratarea afectiunilor musculoscheletale din regiuniea de dezvoltare Centru sunt invitati sa ia parte la simpozion.


Vor conferentia medici din mai multe centre universitare din Romania, iar participarea va fi creditata de Colegiul Medicilor din Romania cu 16 puncte de educatie medicala continua.


Simpozionul se adreseaza mai ales medicilor cu urmatoarele specialitati: reumatologie, medicina interna, medicina de familie, balneofizioterapie, imunopatologie, neurologie, neurochirurgie, radiologie si imagistica medicala, ortopedie si endocrinologie, dermatologie, gastroenterologie etc.


Simpozionul va avea loc la Hotel Hilton din Sibiu. Inscrierile se fac on-line la adresa http://performed.ro/inscrieri-simpozion-sibiu-2-5-iulie-2013/, in limita celor 200 de locuri disponibile.


Toate cheltuielile legate de participarea la simpozion sunt suportate de catre organizatori (taxa de participare, mese, materiale educationale, cazare si transport).
Specializare eveniment
Adresa eveniment
Hotel Hilton, Sibiu, Sibiu, Romania
Telefon eveniment
0741 191 807
Data eveniment
02.07.2013 - 05.07.2013
Banner eveniment
Email eveniment
Site eveniment
http://performed.ro/inscrieri-simpozion-sibiu-2-5-iulie-2013
Contacteaza