Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 02/24/2020
Data inceput
E.g., 02/24/2020
Data sfarsit

Simpozionul "Formare profesionala pentru implementarea noilor tehnologii in sistemul de sanatate"


Autor: elena


Asociatia Medicala Romana, prin Societatea Romana de Reumatologie, organizeaza in perioada 26-29 noiembrie, la Sinaia, Simpozionul "Formare profesionala pentru implementarea noilor tehnologii in sistemul de sanatate" - POS DRU 55648.


Participarea va fi creditata de Colegiul Medicilor din Romania cu puncte de educatie medicala continua.


Medicii rezidenti, specialisti sau primari cu interes si preocupari in tratarea afectiunilor musculoscheletale din cele sase judete ale regiunii de dezvoltare Sud ( Arges, Prahova, Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita) sunt invitati sa ia parte la simpozion.


Inscrierile se fac on-line in limita celor 200 de locuri disponibile. Toate cheltuielile legate de participarea la simpozion sunt suportate de catre organizatori (taxa de participare, mese, materiale educationale, cazare si transport).


Invitatia se adreseaza mai ales medicilor cu urmatoarele specialitati: reumatologie, medicina interna, medicina de familie, balneofizioterapie, imunopatologie, neurologie, neurochirurgie, radiologie si imagistica medicala, ortopedie si endocrinologie, dermatologie, gastroenterologie.


Vor conferentia medici din mai multe centre universitare din Romania si Franta, cu traducere simultana in cazul celei din urma.Adresa eveniment
Hotel New Montana, Sinaia, Prahova, Romania
Telefon eveniment
0741 191 807
Data eveniment
26.11.2012 - 29.11.2012
Banner eveniment
Email eveniment
secretariat@performed.ro
Site eveniment
http://performed.ro/inscrieri-simpozion-sinaia-26-29-noiembrie-2012
Contacteaza