Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 02/25/2021
Data inceput
E.g., 02/25/2021
Data sfarsit

Targ International de Joburi Cariere in Alb


Autor: elena


Careers in White organizeaza in perioada 06 aprilie - 20 mai, in Romania,Targul International de Joburi Cariere in Alb.


Targul va avea loc in 12 tari europene, incepand cu 3 martie. Aceasta editie a evenimentului aduce peste 5000 de locuri de munca internationale pentru cadrele medicale.


In Romania, Cariere in Alb va avea loc dupa cum urmeaza:


6 aprilie - Iasi
26 aprilie - Targu Mures
27 aprilie- Timisoara
28 aprilie - Cluj Napoca
18-19 mai - Bucuresti
20 mai- Brasov.


Targul de joburi medicale este deschis publicului, cu intrare gratuita. Cadrele medicale care isi cauta un loc de munca sunt sfatuite sa isi aduca un CV actual si o lista de intrebari pentru angajatori.


Peste 60 de recrutori medicali vor participa la cea de a opta editie a targuluI Cariere in Alb, dintre care Permedex, IMS Recruitment, MediCarrera, NES Healthcare, Brandler und Rauschelbach, Steiner Personalvermittlung, Progressive Recruitment, Work in Denmark, Doctors without Borders (Medecins Sans Frontieres).
Cariere in Alb este o platforma online si offline destinata intalnirii candidatilor medicali cu un numar mare de angajatori internationali. La aceasta editie targul aduce oferte din tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria, Elvetia. Oportunitatile salariale pornesc de la 2 500 de euro si includ cursuri si traininguri de limbi straine, ghidare in cariera si programe de adaptare a familiei.Adresa eveniment
Iasi, Targu Mures, Timisoara, Cluj Napoca, Brasov, Bucuresti, Romania
Data eveniment
06.04.2013 - 20.05.2013
Banner eveniment
Email eveniment
contact@careersinwhite.com
Site eveniment
http://www.careersinwhite.com
Contacteaza