Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/07/2021
Data inceput
E.g., 06/07/2021
Data sfarsit

Training european pentru radiologii români


Autor: elena

European School of Radiology (ESOR), in stransa colaborare cu Euromedic International, organizeaza, in premiera in Romania, cursul de perfectionare medicala in domeniul radiologiei si imagisticii medicale ASKLEPIOS Multimodality Course.
Pe parcursul evenimentului, care va avea loc in perioada 18-19 mai 2012 la Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF "Carol Davila" din Bucuresti, personalitati marcante ale radiologiei si imagisticii medicale din tarile europene vor aborda o gama variata de subiecte din domeniul diagnosticului imagistic, incepand cu patologia tumorala a sistemului nervos central, acoperind parte din imagistica toracica, abdominala si terminand cu patologia inflamatorie a pelvisului.
Cursul se adreseaza atat medicilor specialisti din sistemul public si privat, cat si medicilor rezidenti din anii terminali si ofera o actualizare si upgradare a cunostintelor teoretice radio-imagistice in patologii variate, in corelatie cu prezentari si discutii interactive de cazuri clinice, intr-o abordare multimodala, esalonata, plecand de la contextul clinico-biologic al pacientului, aspecte semiologice, diagnostic pozitiv si diferential, optiuni terapeutice, procese si rationamente mentale absolut necesare in practica medicala zilnica.
Evenimentul face parte dintr-un amplu proiect al ESOR de instruire a medicilor radiologi din Europa, care este sustinut constant de catre Euromedic International.
Grupul Euromedic International este cel mai mare investitor si operator in cadrul Parteneriatelor Public Privat (PPP) in domeniul sanatatii din Europa, reunind peste 6.500 de profesionisti in domeniul medical.
Compania opereaza peste 150 de centre in cincisprezece tari: Polonia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Federatia Rusa, Portugalia, Irlanda, Lituania, Bulgaria si Elvetia.
In Romania, Grupul Euromedic este prezent prin reteaua de centre de diagnostic imagistic de inalta performanta, imagistica hibrida (PET-CT) si medicina nucleara "Euromedic Romania" ( www.euromedic.ro) la Arad, Bucuresti, Constanta, Deva, Focsani, Iasi, Medgidia si Petrosani.


Pentru mai multe informatii contactati:
Conf. Dr. Ioana Lupescu (organizator local curs)
Radiologie si Imagistica Medicala Fundeni, UMF "Carol Davila"
0722143495


Specializare eveniment
Adresa eveniment
EUROMEDIC ROMANIA | Imaginea sănătăţii tale B-dul Aviatorilor nr. 63 • RO-011855 Bucureşti, RO
Telefon eveniment
021-207.6144 ; 021-207.6102 Mobil : 0727-613.816 Fax:021-317.0704
Data eveniment
18.05.2012 - 19.05.2012
Banner eveniment
Contacteaza